Θαυμαστές επικρίνουν δημόσια στέλεχος των ΜΜΕ

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας μιλήσαμε για το Στρατό της Αγάπης που στην ουσία είναι ένα όραμα του Μάικλ Τζάκσον που δεν πρόλαβε ο ίδιος να δει εν ζωή και που πλέον υφίσταται. Αν λοιπόν τον Αύγουστο οι θαυμαστές μέλη του «στρατού» αυτού πραγματοποίησαν φιλανθρωπική εκδήλωση στο όνομά του, αυτές τις μέρες ξεκίνησαν κάτι άλλο που αφορά την υπεράσπισή του μετά θάνατον ή, όπως λένε οι ίδιοι μεταξύ τους, το «εμείς είμαστε η φωνή του».

Μια ακόμα λοιπόν  «δράση» των θαυμαστών του Μάικλ Τζάκσον είναι η κινητοποίηση ενάντια σε δημοσιογράφους οι οποίοι έμμεσα ή άμεσα είτε κατηγόρησαν άδικα τον ίδιο είτε τον κορόιδεψαν ή ειρωνεύτηκαν και γενικά συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί η αρνητική εικόνα που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια. Τη στιγμή που μιλάμε είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία ενάντια στη διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Όπρα Γουίνφρι. Η διαμαρτυρία αυτή πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των θαυμαστών με στόχο τη μαζική αποστολή μηνυμάτων διαμαρτυρίας στην ίδια.

 Πριν παρουσιάσουμε το πιο πρόσφατο παράδειγμα της νέας «δράσης», θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι για τους θαυμαστές η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δεν είναι ένα φιλικό πρόσωπο επειδή κυρίως δε τον στήριξε την εποχή που κατηγορούνταν, ενώ ήταν αθώος. Ειδικότερα, αφενός την κατηγορούν επειδή μεσούσης της δίκης του κάλεσε την πρώην σύζυγό του Λίζα Μαρί Πρίσλευ και, κατά τη γνώμη τους, της έκανε ερωτήσεις που αμφισβητούσαν κατά κάποιο τρόπο το χαρακτήρα του («πιστεύεις ότι σε αγάπησε/σε χρησιμοποίησε;», http://www.oprah.com/oprahshow/Lisa-Marie-Presley/3) αλλά και γιατί σε συνέντευξη που πήρε από τον ίδιο το  1993 του είχε θέσει αδιάκριτες ερωτήσεις που τον εξέθεταν (όπως αν ήταν παρθένος, ενώ τότε ο ίδιος τότε ήταν ήδη 35 χρονών)

(ακούμε στο λεπτό 00:30 την ερώτηση «Are you a virgin?» που κατά λέξη σημαίνει «Είσαι παρθένος;» και ακολουθεί η αμήχανη αντίδραση του Μάικλ Τζάκσον)

Τέλος οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν επειδή η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δεν έκανε καμιά δήλωση για το θάνατό του μέχρι πρόσφατα, μολονότι το γεγονός αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκλόνισε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 Δε θα συνεχίσουμε περισσότερο στο γιατί οι θαυμαστές εναντιώνονται στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο ωστόσο, καθώς θεωρούμε ότι ήδη όσα λέχθηκαν εξηγούν την αρνητική στάση τους. Θα πούμε μόνο ότι αυτή η δράση έχει άτυπα τον τίτλο «εμείς είμαστε τώρα η φωνή του», καθώς οι θαυμαστές για χρόνια υφίσταντο μαζί μ’εκείνον τον χλευασμό κι έκαναν υπομονή. Θεωρώντας ότι ο θάνατός του οφείλεται στην ουσία στη βαθιά θλίψη που του προκάλεσαν τα ΜΜΕ με το να τον παρουσιάζουν ως παράξενο κι ως εγκληματία, αισθάνονται έντονη την αδικία και πλέον παίρνουν ενεργά την κατάσταση στα χέρια τους, όπως έγινε, για παράδειγμα, και με το γιατρό που κατηγορείται ως υπαίτιος για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον σε δίκη που ακόμη είναι σε εξέλιξη και δέχεται διαρκώς αναβολές.

 Ο λόγος που οι θαυμαστές στρέφονται ενάντια στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο είναι ότι η ίδια πρόκειται να φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες τόσο τη μητέρα του όσο και τη Λίζα Μαρί Πρίσλευ. Θεωρώντας και τις δύο δικά του πρόσωπα, κρίνουν αδιανόητο αν όχι υβριστικό το ότι θα δώσουν συνέντευξη στη δημοσιογράφο αυτή. Ένα ακόμη στοιχείο που ενοχλεί είναι ότι φημολογείται πως στη μια εκπομπή θα φιλοξενηθούν και τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον. Εδώ σας παραθέτουμε το μήνυμα που ξεκίνησε μια θαυμάστρια ή ένας θαυμαστής με το συμβολικό όνομα Oplzbefair (Opra please be fair= Όπρα σε παρακαλώ να είσαι δίκαιη) σε μετάφραση δική μας:

«Δημοσιεύτηκε στις 16/10/2010, 3:41 αμ

 Αγαπητή Oprah:

    Πραγματικά επιθυμώ πολύ να δείτε αυτό το γράμμα και να μπορέσετε  να το διαβάσετε με την καρδιά σας.
     Κάθε παιδί που γεννιέται σε αυτόν τον κόσμο αθώο. Είναι απογοητευτικό το ότι τα παιδιά υποφέρουν. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που υποφέρουν στα χέρια των ενηλίκων στους οποίους τα εμπιστευόμαστε. Σας καταλαβαίνω, συμπονούμε για εσάς και για όλα τα παιδιά που υπέφεραν ή εξακολουθούν να υποφέρουν. Οι δράστες θα πρέπει πράγματι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. ΔΕΝ συγχωρούμε την κακοποίηση των παιδιών, ανεξάρτητα από το ανάστημα του δράστη. Αφού τα είπαμε αυτά, πιστεύουμε, ότι είστε τελείως λάθος σχετικά με τον Michael Jackson.
       Στιγματίσατε τον  Michael Jackson κατά τη διάρκεια της δίκης του με τα παραποιημένα υπονοούμενα. Δεν αγανακτήσατε με τον Ρομάν Πολάνσκι αφού ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική επαφή με ένα 13χρόνο παιδί’ πώς «εκτελείτε» έναν αθώο άνθρωπο ο οποίος δήλωσε ΑΘΩΟΣ;
        Ο Tom Sneddon είχε μία  «με όλα τα απαραίτητα μέσα» βεντέτα εναντίον του Michael Jackson. Ξόδεψε τεράστια ποσότητα χρημάτων, χρησιμοποίησε επιπλέον εργατοώρες, διέρρευσε έγγραφα που χρωματίστηκαν με αρνητικές διηγήσεις από μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως,  στρατολόγησε τις διάνοιες του FBI, παραποίησε τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μέχρι και αποδεικτικά στοιχεία παραποίησε ακόμη  ακριβώς για να είναι σε θέση να υποστηρίξει την υπόθεσή του. Ούτε ένας κόκκος σκόνης που ο  Michael Jackson πάτησε δεν υπήρξε χωρίς να εξεταστεί  με μεγεθυντικό φακό.

       Ο Michael Jackson απαλλάχτηκε από όλες τις κατηγορίες ομόφωνα, παρά την εκπόνηση και την παράνομη τακτική που χρησιμοποιήθηκαν από τον εκδικητικό Εισαγγελέα ο οποίος ζούσε και ανέπνεε με σκοπό να «τσιμπήσει» τον Michael Jackson. Αν δεν ήταν για το γεγονός ότι η δίκη του 2005 σκότωσε ένα κομμάτι της ψυχής του Michael Jackson, θα είχαμε ευχαριστήσει τον Tom Sneddon γιατί άθελά του απέδειξε την αθωότητα του Michael Jackson πίσω από μια σκιά αμφιβολίας.
Ζητήσατε  συγγνώμη από την Robin Givings για κάτι μικρότερης σημασίας σε σχέση με την «θανατηφόρα» προσβολή  σας στον Michael Jackson και ακόμα του οφείλετε μια συγγνώμη.
         Μετά τον πρόωρο θάνατό του, εξέχουσες προσωπικότητες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του Michael Jackson. Υπήρξε πρωτοπόρος για τη βιομηχανία της διασκέδασης των Αφρο-Αμερικανών και ήταν αποθαρρυντικό το γεγονός ότι, ως πρόσωπο με επιρροή στην Αφρικανική Αμερικανική Κοινότητα, δεν μπορέσατε  να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας. Ενώ ο πρόωρος θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο, εσείς συνεχίσατε σαν να μην συνέβη τίποτα. Πιστεύουμε ότι ήταν λόγω των λανθασμένων πεποιθήσεών  σας για τον Michael Jackson και  γι ‘αυτό δεχτήκατε βροχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Μόνο μετά από αυτό, ανακοινώσατε ότι θα μεταδίδατε μια εκπομπή «φόρο τιμής» κάτι που κατέληξε να είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο.
      Ήταν πάντα ευγενικός και είχε σεβασμό σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των μελών των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αντί να επαινεθεί για την μεγαλόψυχη προσωπικότητα και τα επιτεύγματά του, κατακρεουργήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διότι επέλεξε να κλείσει τα μάτια του στην παραπλανητική  εικόνα που του δημιούργησαν και απλά άνοιξε την καρδιά του.
     Το όνομά σας ήταν συνδεδεμένο, στο παρελθόν, με τον αγώνα για ελευθερία από την καταπίεση, την κακοποίηση και την προκατάληψη. Το κοινό και ιδιαίτερα οι οπαδοί του Michael Jackson, έλπιζαν ότι εσείς, πιο πολύ απ’όλους  τους ανθρώπους, θα «καταλαβαίνατε» τον Michael Jackson. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσατε να βάλετε στην άκρη τις προκαταλήψεις σας. Χτυπάτε διακριτικά τον Michael Jackson εδώ και λίγο καιρό τώρα και είμαστε ενοχλημένοι από την ελαφρά καλυμμένη περιφρόνηση σας.
        Τώρα κυνηγάτε τηλεθεάσεις, φιλοξενώντας τη Lisa Marie Presley και την Katherine Jackson. Αν ΔΕΝ είστε γυναίκα ικανή να ζητήσετε μια δικαιωματική συγγνώμη, τότε γιατί χρησιμοποιείτε τη φήμη του ανθρώπου που τη δικαιούται για να αυξηθούν οι θεαματικότητές σας; Ο προγραμματισμός  σας για την επόμενη εβδομάδα μιλάει από μόνος του. Δευτέρα-θα μιλήσετε για την παρενόχληση, Τετάρτη-παρενόχληση Πέμπτη- η  Lisa Marie Presley μιλά για τον Michael Jackson! Είναι αυτός ο λόγος που αναβάλατε τις εκπομπές με την  Presley ώστε να  συμπίπτουν χρονικά με τις δύο εκπομπές για την παρενόχληση; (σημ. μεταφραστή: εδώ η συντάκτρια προφανώς υπονοεί ότι η δημοσιογράφος θέλει να δημιουργήσει συνειρμό). Έχετε λιθοβολήσει έναν ΑΘΩΟ άνθρωπο στη ζωή, τώρα τον λιθοβολείτε και στο θάνατο!
    Ως οπαδοί του Michael Jackson σε παγκόσμιο επίπεδο και για λογαριασμό της οικογένειας Jackson, σας προσκαλούμε να διορθώσετε το λάθος σας. Είναι δίκαιο και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.Σας παρακαλούμε να ζητήσετε μια συγγνώμη από τον Michael Jackson, την οικογένειά του και τους σε όλο τον κόσμο θαυμαστές του επειδή κρίνατε έναν αθώο άνθρωπο πριν ολοκληρωθεί η δίκη του κι ακόμη χειρότερα επειδή το συνεχίσατε και μετά την αθώωσή του.
      Η διερεύνηση του θανάτου του Michael Jackson και η  ποινική δίκη βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Η οικογένεια των Jackson, μέσα στη θλίψη της, έχει δείξει όχι και τόσο συνετή κρίση δίνοντας πολυάριθμες συνεντεύξεις, τη στιγμή που  κάθε λέξη τους μπορεί να και θα παρερμηνευθεί από τα μέσα ενημέρωσης και στο δικαστήριο. Τα πεινασμένα για υψηλές τηλεθεάσεις δίκτυα προσεγγίζουν την οικογένεια των Jackson για να βγάλουν κέρδη και συχνά οι σχολιασμοί τους παραποιούνται μετά από επιδέξιο μοντάζ και αφηγήσεις που συνοδεύονται από υπονοούμενα. Είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας σας και είμαστε γεμάτοι ανησυχία μήπως για άλλη μια φορά  χρησιμοποιήσετε το παγκόσμιας εμβέλειας βήματός σας για να ατιμάσετε τον Michael.

     Ενώ είναι σε τελική ανάλυση ευθύνη της οικογένειας Τζάκσον να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπονομεύσουν τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη (σημ. εννοεί τη δίκη γύρω από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον), θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να επιδείξουν κάποια δημοσιογραφική δεοντολογία και σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας των Jackson.
Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι τα παιδιά του Michael μπορεί να εμφανιστούν στην προγραμματισμένη εκπομπή  σας. Ο Michael Jackson, πέρα από οτιδήποτε άλλο, ήταν ο πατέρας, ήταν «ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο» (σημ. του μεταφραστή: όσα είναι σε εισαγωγικά είναι λόγια τη κόρης του Michael Jackson) Έχει θωρακίσει τα παιδιά του από  κάμερες που αναβοσβήνουν και ο ίδιος έχει εκφράσει σε πολυάριθμες συνεντεύξεις ότι ήθελε να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των παιδιών του.
       Αν και η ευθύνη ανήκει στην Katherine, τη νόμιμη κηδεμόνα των παιδιών, ώστε να διασφαλίσει ότι τα παιδιά θα μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζητούμε από τα μέλη του Τύπου να δείξουν κατανόηση και να κρίνουν ορθά σε περιπτώσεις όπου οι Jackson δεν το μπορούν. Θα ήταν πολύ δυσάρεστο αν οι εικόνες των παιδιών του Michael Jackson συμπεριληφθούν στην επερχόμενη εκπομπή  σας. Παρακαλούμε να τιμήσετε την επιθυμία του Michael Jackson για τα παιδιά του.

Η Katherine και ο Joe Jackson είναι 80 ετών. Μπορεί να έχουν δείξει έλλειψη ορθής κρίσης δίνοντας αυτή τη συνέντευξη, αλλά σε τελική ανάλυση δικό σας είναι το σόου. Έχετε τον τελικό λόγο για να αποφασίσετε αν θα το προβάλετε ή όχι.
Κάνουμε έκκληση ΌΧΙ στον επιχειρηματία, αλλά στον άνθρωπο που υπάρχει μέσα σας. Παρακαλούμε βάλτε τη δεοντολογία  πάνω από τις επιχειρήσεις και μη μεταδώσετε τη συνέντευξη της Katherine Jackson.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

«Τι συνέβη όταν ο Τζάκσον αθωώθηκε; Κόκκινα πρόσωπα (από θυμό); Δεύτερες σκέψεις; Μια μικρή ενδοσκόπηση, ίσως; Ίσως μια έκφραση λύπης για τη βιαστική κρίση (εναντίον του Michael Jackson); Όοοοοοχι. ‘Ακόμα και ο διάβολος δεν έχει τέτοιο θυμό όσο ένας anchorman που γελοιοποιείται δημόσια ή ρεζιλεύεται»-Tim Rutten, LA Times

«Ίσως τώρα, Michael, να σε αφήσουν ήσυχο», Μάρλον Τζάκσον

«Ανακάλυψα ότι η Oprah ήταν στο σπίτι της οικογένειάς μας, το στομάχι μου σφίχτηκε. Ξέρω πώς αισθάνεται η Oprah για τον αδελφό μου και την οικογένειά μου. Γνωρίζω επίσης ότι εκείνος ΔΕ θα το ήθελε αυτό. Η Oprah είναι το τελευταίο πρόσωπο στη γη που  αυτός [Michael] θα ήθελε γύρω από τα παιδιά του «-Randy Jackson

«Πιθανώς κοιτάζει προς τα κάτω και κουνώντας το κεφάλι του αναρωτιέται γιατί η μητέρα του θα αφήσει την Oprah να διαβεί το κατώφλι την οικογένειας των Jackson», Karen Faye

«Η εικόνα της Oprah στο σπίτι του Μάικλ απλά με εκνευρίζει! Τι βεβήλωση!» -MJ θαυμαστής 

Το κείμενο της θαυμάστριας ή θαυμαστή που διαμαρτύρεται, καθώς και συμμετοχές άλλων θαυμαστών με τη μορφή σχολίων βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oprah.com/community/thread/146120

 Ακολουθεί το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά:

Posted on Oct 16, 2010 3:41 PM 

Dear Oprah:

 It is my genuine wish that you get to see this letter and that you read it with your heart.Every child is born into this world innocent. It is disheartening that children suffer. It is especially heart-wrenching that they suffer in the hands of trusted adults. We understand you, we feel for you and every children who suffered/still suffers. The perpetrators should indeed be brought to justice. We do NOT condone child abuse, regardless of the stature of the perpetrator. That being said, we believe, you are dead wrong about Michael Jackson.You branded Michael during his trial with distorted innuendos. You didn’t blast Roman Polanski after he pleaded guilty for having sex with a 13 year old so where do you get off persecuting an innocent man who pleaded NOT GUILTY?Tom Sneddon had a «by all means necessary» vendetta against Michael Jackson. He expended massive monetary resources, he employed overtime man-hours, he leaked documents which were plastered by worldwide media with negative narratives , he enlisted FBI intelligence, he manipulated California legislation, he even falsified evidence just to be able to support his case. Not a single speck of dust Michael Jackson ever stepped on went unexamined under a magnifying glass.Michael Jackson was acquitted from ALL charges by a unanimous jury, despite of the elaborate and illegal tactics employed by a vengeful District Attorney who lived and breathed to «nail’ Michael Jackson. If it wasn’t for the fact that the 2005 Trial killed a piece of Michael’s soul, we would have thanked Tom Sneddon for unwittingly proving Michael’s innocence beyond a shadow of doubt.  You issued an apology to Robin Givings over something minor compared to your grave offense to Michael Jackson and you STILL owe him an apology.After his untimely death, prominent figures expressed their condolences over Michael Jackson’s death. He was a trailblazer for African-Americans in the Entertainment Industry and it was disheartening that as someone who is an influential figure in the African American Community, you failed to offer your condolences. While his untimely death shook the world, you went on as if nothing happened. We feel that it was due to your distorted beliefs about Michael so we rained you with emails. Only after then, you announced that you would broadcast a «tribute» show which turned out to be a slap on the face.

He was always kind & respectful to everyone, including members of the media. Instead of being lauded for his magnanimous personality & accomplishments, he is lambasted by media because he chose to close his eyes to the prejudiced portrayal of him and simply opened his heart.

Your name was related, in the past, with struggle for freedom from oppression, abuse and prejudice. The public and especially Michael Jackson fans, hoped that you, of all people, would «get» Michael. But unfortunately you haven’t been able to put aside your own prejudices. You have been subtly bashing Michael Jackson for awhile now and we are perturbed by your thinly veiled contempt.

Now you are chasing ratings, by hosting Lisa Marie Presley and Katherine Jackson. If you are NOT woman enough to issue a deserved apology, then why use the man’s brand to boost your ratings? Your program line-up for next week speaks for itself. MON-molestation, WED-molestation THU Lisa Marie talks about Micahel Jackson! Is this why you postponed the LMP show so it can *»coincide»* to air after 2 molestation shows?

You have stoned an INNOCENT man in life, now you are stoning him in death!

As worldwide Michael Jackson fans and on the behalf of Jackson family, we invite you to right your wrong. It is only fair and it is long overdue.

We kindly request that you issue an apology to Michael Jackson, his family and his worldwide fans for judging an innocent man before his trial was over….worse after his acquittal.

Michael Jackson’s death investigation and criminal trial is still ongoing. Jackson Family, in their grief, have shown less than prudent judgment while granting numerous interviews when their every word can and will be misconstrued by the media and in the court of law. Rating hungry networks are reaching out to Jackson Family to capitalize and often times, their remarks are misconstrued after skillful editing and innuendo-laden narrative. We are familiar with your modus operandi and we are deeply concerned that once again, you will use your worldwide platform to dishonor Michael.

While it is ultimately the responsibility of the Jackson Family to ensure that they don’t undermine the ongoing trial, we would like to appeal to media to please demonstrate some integrity and give the Jacksons their privacy.

Moreover, there are reports that Michael’s children may be in your scheduled show. Michael Jackson, above anything else, was a father, he was «the best daddy in the world». He shielded his children from flashing cameras and he expressed in numerous interviews that he would like privacy for his children.

While the responsibility lies with Katherine, the legal guardian of the children, to ensure that the children are raised away from public eye, we request that members of the Press display empathy and sound judgment in instances when Jacksons may fail.

It would be very distasteful if images of Michael Jackson’s children are included in your upcoming show. Please honor Michael Jackson’s wish for his children.

Katherine and Joe Jackson are 80 year old. They may have showed a lack of judgment, granting this interview but ultimately it is your show. You have the final say in deciding whether to broadcast it or now.

We appeal to NOT the businesswoman but the human being in you. Please put integrity above business & don’t broadcast the Katherine Jackson interview.

«What happened when Jackson was acquitted? Red faces? Second thoughts? A little soul-searching, perhaps? Maybe an expression of regret for the rush to judgment? Naaawww. Hell hath no fury like a cable anchor held up for scorn» -Tim Rutten, LA Times

«Maybe now, Michael, they’ll leave you alone» -Marlon Jackson

 «I found out Oprah was at our family home, my stomach ached. I know how Oprah feel about my brother and my family. I also know that he would NOT have wanted this. Oprah is the last person on earth he [Michael] would want around his children» -Randy Jackson

 «He is probably looking down and shaking his head wondering why his mother would decide to let Oprah into the Jackson household» -Karen Faye

 «The image of Oprah in MICHAEL’S house just unnerves me! What a violation!» -MJ Fan

 Kind Regards,»

Συντάκτης: Μελ

 

Advertisements
This entry was posted in Army of love, θαυμαστές, μετά θάνατον and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Θαυμαστές επικρίνουν δημόσια στέλεχος των ΜΜΕ

  1. Ο/Η vasia λέει:

    anatrixiasa me ayto to post.teleio.katapliktiko site

  2. Ο/Η katia λέει:

    katapliktiko post.anatrixiasa.teleio site

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s