Ποια μέλη της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον καθώς και θαυμαστές εναντιώνονται στη συνέντευξη της οικογένειάς του στην Όπρα Γουίνφρυ και γιατί

Κι ενώ ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε κι οι θαυμαστές, όπως δείξαμε σε άλλες αναρτήσεις, ασχολούνται με το πώς θα αποκαταστήσουν τη φήμη του αλλά και πώς θα συνεχίσουν το έργο του, τα ΜΜΕ, όποτε ασχολούνται μαζί του, το κάνουν συνήθως για να παρουσιάσουν μια κίτρινη είδηση στην οποία μάλιστα  ο ίδιος, νεκρός ον δεν έχει καμιά συμμετοχή (σημ. απόδειξη ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τις κίτρινες ειδήσεις, μην το ξεχνάμε αυτό).

 Και…μια από τις ειδήσεις των ημερών είναι πως η περίφημη Οπρα Γουίνφρυ, αφού  πήρε συνέντευξη από την τέως σύζυγό του, τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει μια συνέντευξη με μέλη της οικογένειάς του και με τα παιδιά του. Οι ενημερωτικές σελίδες θα κερδίσουν σίγουρα πολλά κλικ και γι’αυτό και βάζουν την είδηση. Όμως οι θαυμαστές έχουν άλλη γνώμη. Δε θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί της και πολύ περισσότερο να ασχολείται μαζί του τη στιγμή που δε τον υποστήριξε αλλά, όπως παρατηρούν αυτοί και μόνο αυτοί, ακόμη και τώρα που μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα προβάλλει 2 εκπομπές που τον αφορούν, παράλληλα και πολύ κοντά χρονικά παρουσιάζει εκπομπές σχετικές με την παιδεραστία και θεωρούν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει συνειρμούς. Δε τη συγχωρούν και για άλλα που είπε για τον Μάικλ Τζάκσον, καθώς και για την περίφημη προσβλητική ερώτηση που του έθεσε δημόσια στα 33 του «είσαι παρθένος;»

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο οι θαυμαστές που δε θέλουν τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο να ασχολείται με τον Μάικλ Τζάκσον αλλά και μέλη της οικογένειας κι ίσως αυτό θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις. Σίγουρα έβαλε περιέργως  σε σκέψεις και μια «κίτρινη» ειδησεογραφική σελίδα: http://www.hotmommagossip.com/2010/11/04/oprah-winfrey-airing-jackson-family-and-molestation-shows-back-to-back-no-coincidence/ 

Nα’ναι άραγε η αρχή της στροφής των ΜΜΕ υπέρ του;…

 H  Καναδέζικη Sun πάλι προτιμά να σχολιάσει τη στάση των θαυμαστών: http://www.torontosun.com/entertainment/tv/2010/11/04/15963431-wenn-story.html

 Και το ίδιο και το επίσης «κίτρινο» ΤΜΖ: http://www.tmz.com/2010/11/03/oprah-michael-jackson-fans-kids-interview-katherine-paris-blankey-prince-molestation-episode/

Όμως ας επανέλθουμε στο «κατηγορώ» των θαυμαστών

 

Κάτω από το βίντεο σας παραθέτουμε  μετάφραση του κειμένου που περιέχει

Όπρα Γουίνφρυ

Ζήσε το μεγαλύτερό σου ΨΕΜΑ

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτή η γυναίκα; Αποκαλεί τον εαυτό της δημοσιογράφο. Χμ… επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου

Θα σας δώσω μερικά ΓΕΓΟΝΟΤΑ για το πώς μεταχειρίστηκε τον Μάικλ Τζάκσον

Θυμάστε τη συνέντευξη του 1993;

Εκείνη όπου τον ρώτησε μερικά τρομερά πράγματα όπως «Είσαι παρθένος;»

Όταν μιλούσε για τις κατηγορίες ενάντια στον Μάικλ, είπε το 2005 «Δε θα μάθουμε ποτέ» αν ίσχυαν ή όχι

Όπως είπε ο Ράντυ Τζάκσον, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων της δίκης, εκείνη είχε μια εκπομπή για την παιδεραστία.

Ο Λάρυ Κινγκ μια φορά τη ρώτησε αν λυπόταν για τον Μάικλ. Εκείνη χαμογέλασε λίγο πριν πει «όχι»

Μετά τη μετάδοση του “Living with Michael Jackson”, η Όπρα κοίταξε κατάματα την κάμερα και είπε:

«Μάικλ, αν ήσουν αδελφός μου, θα σου έλεγα ότι δεν είναι σωστό να αφήνεις παιδιά να κοιμούνται στο κρεβάτι σου»

Τώρα αυτό είναι το αστείο σημείο…

Είχε κάποτε ένα πάρτυ με μια ομάδα κοριτσιών στο σπίτι της και το πρόβαλλε στην εκπομπή της. Αυτό έγινε αφού είπε ότι «δε θα έβαζε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση, όπως είχε κάνει ο Μάικλ Τζάκσον με  παιδιά»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Λίζα Μαρί Πρίσλευ, η Όπρα είπε ότι ο Μάικλ «σε ρουφάει» με αυτό το «είμαι τόσο παρεξηγημένος»

Τώρα ας μιλήσουμε για «συμπτώσεις»…

Καμιά εκπομπή για την παιδεραστία πριν το 2005 ούτε το 2007, 2008 ή 2009…

Η μόνη εκπομπή για την παιδεραστία έγινε το 2005 (όταν ο Μάικλ ήταν σε δίκη)

Περίεργο, έτσι;

Επιπλέον…

 2 περιπτώσεις παιδεραστίας συζητήθηκαν την ίδια εβδομάδα που φιλοξενούσε την εκπομπή με τη Λίζα Μαρί Πρίσλευ πριν προβληθεί η τελευταία.

Η συνέντευξη με την οικογένεια των Τζάκσον θα προβληθεί στις 8 Νοεμβρίου (Δευτέρα), ενώ την Παρασκευή θα έχει άλλη μια εκπομπή για την παιδεραστία.

Όλες οι εκπομπές της για την παιδεραστία προβλήθηκαν όσο ο Μάικλ ήταν στην επικαιρότητα.

Το 2005 ή τώρα που είναι νεκρός. Πάντα με τα ίδια σκατά.

Μέχρι που περίμενε μερικές εβδομάδες για να μιλήσει για τον Μάικλ μετά το θάνατό του

Κι όταν ρωτήθηκε γι’αυτό, είπε «δεν κάνω αφιερώματα σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν παιδιά»

Αλλά, αν δε με πιστεύετε, διαβάστε αυτό:

Ράντυ Τζάκσον (στο twitter): «έμαθα ότι η Όπρα ήταν στο οικογενειακό μας σπίτι…σφίχτηκε το στομάχι μου και ακόμη είναι σφιγμένο. Δεν ήξερα πριν ότι θα γινόταν αυτό. Μου το έκρυψαν επιδέξια γιατί ήξεραν ότι θα προσπαθούσα να το εμποδίσω…»

«Αυτή είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που (ο Μάικλ) θα ήθελε γύρω από τα παιδιά του»

Κάρεν Φέυ: «αν βλέπατε τον πόνο και τα δάκρυα στα μάτια του Μάικλ όταν μιλούσε για τον πόνο που του προκάλεσε η Όπρα, ίσως να θυμώνατε κι εσείς. Για την ακρίβεια ο Μάικλ έκλαψε μπροστά μου όταν μιλούσε για τη σκληρότητα της Όπρα  προς εκείνον …θα αισθανόμουν πολύ καλύτερα αν η Όπρα ζητούσε δημόσια συγγνώμη γιατί έκρινε λάθος τον ΜΤ»

Taj Jackson: «είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θυμώνει με την Όπρα και για το πώς γύρισε την πλάτη στο θείο μου»

Τώρα, τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε ότι η Όπρα δεν έδειξε σεβασμό στον Μάικλ για ΧΡΟΝΙΑ;

Δυστυχώς θα πάρει συνέντευξη από την Κάθριν και τον Τζο (σημ, του μεταφραστή: αυτοί είναι οι γονείς του Μάικλ Τζάκσον) αλλά αυτό που είναι χειρότερο είναι ότι:

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Τρία όμορφα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους πριν 1 χρόνο

Δε θα έπρεπε να πάνε στην εκπομπή της, θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο σχολείο, τη χαρά και την παιδική τους ηλικία!

Σας ζητώ λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί της (σας δίνω συνδέσμους στην περιγραφή του βίντεο) ζητώντας της να μην προβάλει τη συνέντευξη με τα παιδιά.

 Φανταστείτε μόνο τι αποτελέσματα μπορεί αυτό να έχει, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τους θεατές της!

Αν πίστευε ότι ο Μάικλ ήταν ένοχος, δε θέλω να σκεφτώ τι ερωτήσεις θα έκανε στα παιδιά.

Σας παρακαλώ, βοηθήστε να το σταματήσουμε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε.

Ο Μάικλ έβαζε μάσκες στα πρόσωπά τους γιατί δεν ήθελε τα ΜΜΕ και το κοινό να ξέρουν πώς ήταν τα πρόσωπά τους. Τώρα τα είδαμε στο μνημόσυνο, στα βραβεία Γκράμυ και τώρα στην Όπρα!

Σας παρακαλώ, σταματήστε το, είναι παιδιά!

Κράτα το αυτό, Όπρα, δε θα σταματήσουμε αν δεν αφήσεις τον Μάικλ και τα παιδιά του ήσυχους!

Δέξου το αυτό!

 Σημείωση: κάποια απ’όσα επικαλούνται οι θαυμαστές και που σας παραθέσαμε και σε φωτογραφία (προϊόν «παγώματος») θα τα βρείτε αυτούσια εδώ:

α) προσωπικός λογαριασμός του αδελφού του Ράντυ: http://twitter.com/randyjackson8

β) προσωπικός λογαριασμός της επί δεκαετίες μακιγιέζ του Κάρεν Φέυ http://twitter.com/wingheart

Τέλος να σας πούμε ότι στην περιγραφή του βίντεο οι θαυμαστές δίνουν υποδεικνύουν διαδικτυακές τοποθεσίες στις οποίες μπορούν να δηλώσουν την αντίθεσή τους. Αν αυτό δεν είναι υπεράσπιση, τι είναι; Σκεφτείτε ότι κανείς δεν τους οργανώνει πόσο μάλλον να τους εξασφαλίσει κάποιο αντάλλαγμα. Όπως έλεγε και ο Μάικλ Τζάκσον, «όλα γίνονται για την αγάπη» (it’s all for L.O.V.E.)

Συντάκτης: Μελ

 

 

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Army of love, θαυμαστές, μετά θάνατον and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ποια μέλη της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον καθώς και θαυμαστές εναντιώνονται στη συνέντευξη της οικογένειάς του στην Όπρα Γουίνφρυ και γιατί

 1. Ο/Η katerina λέει:

  Μετά τη μετάδοση του “Living with Michael Jackson”, η Όπρα κοίταξε κατάματα την κάμερα και είπε:
  «Μάικλ, αν ήσουν αδελφός μου, θα σου έλεγα ότι δεν είναι σωστό να αφήνεις παιδιά να κοιμούνται στο κρεβάτι σου»
  ti ekane h vrwma??!?!?!?!!! sunhdotopoiei h hli8ia oti o Michael den eixe tpt apolutws na krupsei? 3erei pollous tetoious na to vgazoun k pros ta e3w? gt anti8etws to kruvoun. exei arketo egkefalo gia na to xwresei auto? gt prepei o ka8e kakopoihmenos s’auton ton planhth na vgazei to axti tou s’auth thn psuxoula? k malista enw den einai kan edw?

 2. Ο/Η Λίζα λέει:

  Παιδιά με αυτα που διαβάζω παθαίνω πλάκα. Είμαι πολύ φαν του Μάϊκλ αλλά μου αρέσει και η εκπομπή της Οπρα και την παρακολουθώ. Αλλά δεν ηξερα ότι ο Μάϊκλ πληγώθηκε τόσο πολύ…

 3. Ο/Η MJacksonTruth λέει:

  Οπ τώρα είδα και το μήνυμα της Κατερίνας (αν μας βλέπει). Κατερίνα, δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ…

  Λίζα, δεν είναι απλώς ότι ο Μάικλ πληγώθηκε. Είναι τι προφίλ έχει ο κάθε ένας και πόσο ύπουλα περνάει κάποια μηνύματα. Πέρα βέβαια από τα ψέματα και τη συκοφάντηση του Μάικλ (και του κάθε Μάικλ). Αυτό είναι εξοργιστικό. Κι όλα τα μμε να μιλούν για τη συνέντευξη των παιδιών λες κι όλα είναι καλά. Αμ δεν είναι… Δες σε άλλο άρθρο εδώ οι θαυμαστές μέχρι κι επιστολή έστειλαν να μη γίνει η συνέντευξη. Γιατί; Ετσι στα καλά καθούμενα; Αν έχεις χρόνο, διάβασε εδώ https://mjacksontruth.wordpress.com/2010/10/17/%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%87/

 4. Ο/Η Λίζα λέει:

  Ναι διάβασα αυτό που μου είπες. Είναι φοβερό. Όλοι οι φαν του Μάικλ έχουν ξεσηκωθεί έναντιον της. Στη συνέντευξη μαζί του ήταν άδικη. Πολλές φορές τον έκανε να αισθανθεί άσχημα. Μια τον ρωτούσε αν είναι παρθενος, μια για τις πλαστικές, μια για τη λεύκη. Πάντως έκανες πολύ καλά που έφτιαξες αυτή την ιστοσελίδα. Γιατί βλέπω με μεγάλη μου απογοήτευση ότι πολλοί Ελληνες συνεχώς τον κατηγορούν και τον κοροϊδεύουν. Και αν τους πεις τίποτα σε περνούν για τρελο επειδή τον υποστηρίζεις. Εγώ πάντως θα μείνω φαν του μέχρι το τέλος της ζωής μου.

 5. Ο/Η Λίζα λέει:

  Ναι μακάρι να έχει επιτυχία το μπλογκ. Έτσι για να ξυπνήσουν λιγάκι οι Ελληνες. Πιστεύεις ότι ο Μάικλ είχε σχέση με την Tatiana Thumbtzen? Γιατί πριν διάβαζα μια ξένη ιστοσελίδα και είχε ολόκληρο αφιέρωμα σε αυτό το θέμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s