Ο Μάικλ Τζάκσον ως «φιλόσοφος»

Διανοητικός προγραμματισμός, σκέψη του υποσυνείδητου για να γίνεις ο Καλύτερος. ΜΤ
Διανοητικός προγραμματισμός, σκέψη του υποσυνείδητου για να γίνεις ο Καλύτερος. ΜΤ

Οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον πάνω απ’όλα ήταν ένας βαθειά πνευματικός άνθρωπος. Δε γνωρίζουν ότι λόγια που οι ίδιοι έχουν συνηθίσει και τους αρέσει να ακούν από τον  Πάουλο Κοέλο ή τον Λεό Μπουσκάλια τα έχει επίσης πει ο Μάικλ Τζάκσον και τα είχε κάνει όχι απλά μότο ζωής αλλά πράξη. Ένας μικρός «φιλόσοφος» που, όπως έλεγε ο ίδιος, δέχθηκε το χάρισμα του ταλέντου από το Θεό και γεύτηκε την επιτυχία αλλά αντιμετώπισε και τα χτυπήματα χάρη στη θετική φιλοσοφία γύρω από τη ζωή. Γιατί ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών πάνω απ’όλα ήταν διαλογιστής, ένας οπαδός του ονείρου γεμάτος καλοσύνη, που ήθελε να μοιραστεί αυτό τον τρόπο σκέψης με τους άλλους.

 Όπως έκανε σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, το 2001, όταν κατά τη διάρκειά της, απαντούσε σε ερωτήσεις ακροατών. (http://www.allmichaeljackson.com/interviews/onlineaudiochat.html) Κι εμείς εκπλαγήκαμε, όταν το παρακολουθήσαμε το βίντεο που παραθέτουμε πιο κάτω, καθώς πραγματικά δεν είναι μια συνηθισμένη συνέντευξη. Φανταστείτε ότι όλα ξεκίνησαν από μια ραδιοφωνική συνέντευξη, μια επικοινωνία στην ουσία με τους θαυμαστές του κι εκείνος, βαθειά σκεπτόμενος, σοβαρός και προσηλωμένος σε αυτή τη φιλοσοφία, άρχισε να μιλάει σα να έδινε διάλεξη. Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί μια «συρραφή» από αυτή τη συνέντευξη και το δημιούργησε η Linda Higgins από το Michael Jackson tribute portrait (ιστοσελίδα όπου ένας καλλιτέχνης έφτιαξε ένα ψηφιακό πορτραίτο και κάθε κουκίδα αντιστοιχεί σε ένα θαυμαστή, καθώς και μέλη της οικογένειάς του και μερικούς διάσημους φίλους του: http://www.michaeljacksontributeportrait.com/home.php)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε ότι ο Μάικλ Τζάκσον πάντα έδινε τέτοια μηνύματα στους θαυμαστές του, όπως το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν

Συντάκτης: Μελ

Advertisements
This entry was posted in προσωπικότητα and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s