ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες για τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ συνήθειες του Μάικλ Τζάκσον!

Bill Whitfield

Το κείμενο αυτό ήθελα να το γράψω πριν 15 μέρες. Τελικά έπρεπε να δοθεί μια καλή αφορμή. Κι η αφορμή ήρθε. Ένα κακόβουλο και γεμάτο αίσχη δημοσίευμα, που κυκλοφορεί σε διάφορα ιστολόγια κι επίσημες ιστοσελίδες τις 2 τελευταίες ημέρες με τίτλο «ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες για τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ συνήθειες του Μάικλ Τζάκσον!».

Τότε θυμήθηκα τι έγινε πριν 15 μέρες. Ο ένας από τους σωματοφύλακες του Μάικλ Τζάκσον, ο Μπιλ, είχε πει στον προσωπικό του λογαριασμό τα παρακάτω:

What the book release has confirmed is that the mainstream media pays no interest to anything positive about Mr. Jackson. So it is up to us and the fans to spread this book along with anything positive ourselves. Thank you all so much.

Δηλαδή

Αυτό που μας επιβεβαιώνει η έκδοση του βιβλίου μας είναι ότι τα παραδοσιακά μμε δε δίνουν σημασία σε οτιδήποτε θετικό γύρω από τον κύριο Τζάκσον*. Κι έτσι έγκειται σ’εμάς και τους θαυμαστές να διαδώσουμε αυτό το βιβλίο με θετικότητα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Για του λόγου το αληθές, εδώ η «παγωμένη» εικόνα από τον τοίχο του Μπιλ

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον λέει πως  "τα παραδοσιακά μμε δε δίνουν σημασία σε οτιδήποτε θετικό γύρω από τον κύριο Τζάκσον"

Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον λέει πως «τα παραδοσιακά μμε δε δίνουν σημασία σε οτιδήποτε θετικό γύρω από τον κύριο Τζάκσον»

Ο Μπιλ, ο καλός, γλυκός Μπιλ, που θα μπορούσε τόσο εύκολα να βgάλει χρήματα γράφοντας αίσχη και ψεύδη γράφει με απίστευτη πραότητα και σα να εκφράζει λύπη. Λύπη όχι γιατί δεν προωθείται το βιβλίο τους αλλά γιατί «τα παραδοσιακά μμε δε δίνουν σημασία σε οτιδήποτε θετικό γύρω από τον κύριο Τζάκσον».

Θυμίζω πως οι σωματοφύλακες το είχαν θέμα αυτό και πριν την έκδοση του βιβλίου τους και υπάρχει σχετικό κείμενο με τίτλο «Θέλουν “βρωμιές” γύρω από τον Μάικλ Τζάκσον». Δεν έβρισκαν εκδότη για το βιβλίο τους γιατί πολύ απλά στο βιβλίο τους ήθελαν να παρουσιάσουν τη γυμνή αλήθεια κι όχι σκανδαλώδη γεγονότα (που βέβαια δεν υπάρχουν). Δείτε το όσοι δεν το έχετε διαβάσει και θα καταλάβετε.

Θυμίζω επίσης ότι, σύμφωνα με το CNN, ένας άλλος φιλόδοξος και φιλοχρήματος και παλιός πορνοστάρ είχε ομολογήσει πως θα άλλαζε την κατάθεσή του, αν η αμοιβή ήταν μεγαλύτερη:

«Άρχισε να κάνει την ιστορία όλο και πιο γραφική καθώς η τιμή ανέβαινε» είπε ο Mesereau, αναφερόμενος στο Phillip Lamarque.

«Ήταν αλήθεια ότι του είπε η πληρωμή μπορεί να ήταν υψηλότερη αν το χέρι του κυρίου Τζάκσον ήταν μέσα στο παντελόνι Culkin;», ρώτησε ο Mesereau κατά τη διάρκεια της κατ’αντιπαράθεση εξέτασης. “Αυτό είναι ό, τι είπα,” είπε ο LeMarque. Ο Barresi συζήτησε τη συμφωνία του με τον LaMarques σε μια συνέντευξη για ένα ντοκιμαντέρ «Frontline» στο PBS το 1994. “Ο λόγος για τον οποίο ήθελα να τους βοηθήσω ήταν ότι μου υποσχέθηκε ένα ποσοστό από αυτό που έκαναν», είπε ο Baressi. «Δεν ήμουν σε κάποια σταυροφορία για να οδηγήσω κάποιον στη δικαιοσύνη. Είτε ήταν ένοχος είτε ήταν αθώος ο Μάικλ Τζάκσον, σε εκείνο το σημείο αυτό ήταν ασήμαντο. Το ενδιαφέρον μου ήταν αυστηρά για τα χρήματα, όπως ήταν το δικό τους, θα ήθελα να προσθέσω»

Δείτε όλο το άρθρο εδώ.

Ξέρετε όμως κάτι; Για εμένα αλλά και για όλους τους bloggers το κακό πλέον δεν είναι όσοι διαδίδουν κακόβουλα κείμενα. Μπορώ να σας πω ότι πλέον, τώρα που έχουμε τη δική μας φωνή κι αυτό ισοδυναμεί με προέκταση της φωνής του Μάικλ Τζάκσον, ίσα ίσα χαρά μας μεγάλη είναι να ταπώνουμε ακόμη κι επαγγελματίες. Φυσικά, επειδή οι αφελείς είναι πολλοί, θα ήταν καλύτερα να μη χρειαζόταν να ταπώσουμε κανέναν αλλά λέμε τώρα… Το μεγαλύτερο κακό είναι η ευπιστία των αναγνωστών και το ακόμη μεγαλύτερο η δίψα των αναγνωστών για βρωμιές και ψέματα. Γιατί ο κάθε δημοσιογράφος δε θα έγραφε τέτοια κείμενα, αν δεν είχαν απήχηση. Ο Μάικλ Τζάκσον μια χαρά είναι. Όσοι διψούν για σκάνδαλα φταίνε που τον παρουσιάζουν ως κακό. Αν τους άρεσαν κείμενα με αλήθειες, τότε θα  τον παρουσίαζαν ως καλό. Η διαφορά μας είναι ότι όσοι βλέπουμε τον καλό Μάικλ Τζάκσον στηριζόμαστε σε ντοκουμέντα. Οι υπόλοιποι στηρίζονται στη φαντασία και τη δίψα για χρήμα των απατεώνων που λένε τερατώδη ψέματα για να πλουτίσουν εύκολα. Κι αυτοί αποκτούν περιουσίες κι όσοι τους πιστεύουν μαυρίζουν κι άλλο την ήδη μαυρισμένη ψυχή τους. Θέμα αξιών.

Πριν λοιπόν κατηγορήσει κάποιος τον Μάικλ Τζάκσον, ας κάτσει να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλογιστεί αν είναι όντως καλύτερος από τον Μάικλ Τζάκσον.

Βιβλίο για τον Μάικλ Τζάκσον - σωματοφύλακες

Το βιβλίο με τίτλο “Remember the time” κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και είναι φυσικά διαθέσιμο στο amazon. Το είπαν αλήθεια αυτό τα μμε ή μόνο για την καθαρίστρια είπαν;

*ο καλός μας Μπιλ ακόμη αποκαλεί τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη «ΚΎΡΙΟ Μάικλ Τζάκσον» από σεβασμό.

Ελάτε και στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Advertisements
This entry was posted in ΜΜΕ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ μαρτυρίες για τις ΒΡΩΜΙΚΕΣ συνήθειες του Μάικλ Τζάκσον!

  1. Ο/Η Mado λέει:

    I read the book and you can feel Bill’s love and respect for Michael.
    Everyone must read it to see the truth. As for the maids they are liars! Anything for money! God will make them pay in this life…

  2. Παράθεμα: 5 χρόνια MJacksonTruth | The truth about Michael Jackson

  3. Παράθεμα: Μάικλ Τζάκσον και σκάνδαλα. Γιατί τα κατασκευάζουν, ποια τα κίνητρα κι η αλήθεια | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s