MJacksonTruth, μήνυμα προς όλους

MJacksonTruth

Μ. Τετάρτη, στον προγραμματισμό είναι 2 κειμενάκια σε ανάλογο κλίμα/ύφος και πραγματικά το κείμενο που δημοσιεύω τώρα δεν το ήθελα ειδικά αυτές τις μέρες. Αναγκάζομαι να το κάνω για την προστασία του MJacksonTruth .

Όπως είπα κάποια στιγμή, το ιστολόγιο αυτό το ξεκίνησα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δε γνώριζα πώς θα εξελισσόταν. Και κυρίως δεν είχα φανταστεί το κομμάτι με τους αναγνώστες. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήθελα να απευθυνθώ σε ανενημέρωτους ανθρώπους με ένα σκοπό: να αλλάξω την αντίληψή τους – τις γνώσεις τους- για τον Μάικλ Τζάκσον. Να εξουδετερώσω τα ψέματα που συστηματικά διέδωσαν τα μμε.

Κάποια στιγμή ένιωσα άβολα, όταν είδα να μου παίρνουν κείμενα. Αντέδρασα με τον τρόπο μου και πίστεψα ότι αυτό θα ήταν το χειρότερο που θα συναντούσα. Δεν ήταν. Εδώ και κάτι μήνες το  MJacksonTruth είναι θύμα bullying. Υπάρχει άτομο που είναι ή παριστάνει θαυμαστή του Μάικλ Τζάκσον και με τον τρόπο του ενοχλεί. Κι έτσι πρώτη φορά θέλω να μιλήσω σε κείμενο πιο ανοιχτά και να ξεκαθαρίσω τα εξής:

 • το MJacksonTruth δε συνεργάζεται με άλλο ιστολόγιο
 • στις «φιλικές σελίδες» υπάρχουν κάποια από τα ιστολόγια που εγκρίνω. Δεν είναι τα μόνα που υπάρχουν αλλά είναι όσα τυχαία έχω δει και μου άρεσαν. Από ελληνικά είναι τα μόνα που πραγματικά εγκρίνω και δε δέχομαι καμιά σύνδεση με οποιοδήποτε άλλο. Κάνω τη διευκρίνιση γιατί το άτομο που ενοχλεί εδώ και κάποιους μήνες αναφέρει το  MJacksonTruth χωρίς να έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου. Μάλιστα, τη στιγμή που έχει κυριολεκτικά σαρώσει το MJacksonTruth *, ζωής σχεδόν 5 χρόνων, γράφει κιόλας, εισάγοντας προτάσεις διάσπαρτες που βρήκε (και) εδώ, σε κείμενα δικά του, ότι επιτρέπει μόνο στο MJacksonTruth να παίρνει κείμενά του… Δηλαδή με ξεπατικώνει και στη συνέχεια μου δίνει την άδεια να παίρνω κείμενά του.
 • Το θέμα δε θα με απασχολούσε, αν τα κείμενα που συνθέτει τα ενέκρινα. Σκεφτείτε ότι μου παρουσιάστηκε ως θαυμαστής του Μάικλ Τζάκσον, είπε ότι ξεκίνησε ιστολόγιο αντίστοιχο με το MJacksonTruth , μου ζήτησε να το συμπεριλάβω στις φιλικές σελίδες, στην αρχή δέχτηκα από αγνότητα και στην πορεία, αφού επισκέφτηκα το «ιστολόγιό» του κι είδα την ποιότητα, αποφάσισα ότι δεν άξιζε να το «διαφημίσω» και του το είπα κιόλας σε σχόλια που ανταλλάσσαμε κάτω από το Φιλικές Σελίδες προσπαθώντας να του το πω χωρίς να τον πληγώσω (τα σχόλια δεν υπάρχουν πια γιατί, μετά την εκτροπή της συμπεριφοράς του, τα έσβησα). Και σκεφτείτε επίσης ότι στις  Φιλικές Σελίδες έχω βάλει ιστολόγια ή ιστοσελίδες χωρίς να μου το ζητήσουν και χωρίς να γνωρίζω τους δημιουργούς τους. Που σημαίνει ότι ενέκρινα το περιεχόμενό τους. Το να εμπλέκεται το δικό μου ιστολόγιο σε ιστολόγιο που δεν εγκρίνω δεν το θέλω.  Πλέον αρχίζω να «ανησυχώ» γιατί, όχι μόνο εμπλέκει το  MJacksonTruth σε κάτι και μάλιστα σε κείμενα όχι της αισθητικής μου χωρίς την άδειά μου, αλλά επιπλέον συνεχίζει και να το επισκέπτεται αφήνοντας σχόλια που δεν εγκρίνω επ’ουδενί (όπως το χθεσινό: «Πολυ ωραίο.Αλλα τωρα έχω εκνευριστεί παρά πολυ με τις σημερινές κατηγορίες οτι παντρεύτηκε 8χρονο παιδί και πως αποζημίωσε τον πατέρα του.:( Γιατί να θέλουν να τον κατηγορήσουν.Μαλλον για τα λεφτά.Θα κανω ρεζίλι τα ιστιολογιο τους»)
 • αναγκάζομαι να δημοσιεύσω αυτό το κείμενο, το οποίο σκέφτομαι να αφήσω στην κορυφή, επειδή θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και φυσικά επειδή δε γνωρίζω  τι άλλο είναι ικανό να κάνει το άτομο που ενοχλεί . Το  MJacksonTruth είναι ένα ιστολόγιο πορτραίτου. Κάνει και πολεμική αλλά με επιχειρήματα και επικαλούμενο πηγές. Σε καμιά περίπτωση δε συνεργάζομαι με αγνώστους ούτε δίνω τη συγκατάθεσή μου για «ρεζιλέματα», όπως έγραψε στο σχόλιο που άφησε
 • ίσως να ήμουν πιο επιεικής, αν γνώριζα αυτό το άτομο. Είμαι όμως πολύ επιφυλακτική κυρίως κρίνοντας από τα σχόλια που κατά καιρούς άφησε και από το ότι τα άφησε ταυτόχρονα με άλλη «θαυμάστρια» (δηλαδή έχουμε χρονική ταύτιση) και τα μισά από αυτά ήταν, κατά τη γνώμη μου, ανεπίτρεπτα. Εμφανίστηκαν ταυτόχρονα, άρχισαν διαλόγους στο MJacksonTruth για άσχετα με αυτό κείμενα (αλλά για κείμενο του ενός εκ των δύο, δημιουργώντας μου την απορία γιατί δε σχολίαζαν εκεί…), ο ένας ρωτούσε γελοιότητες, ο άλλος τα αγνοούσε και το συμπάθησε το άλλο άτομο κι άντε να πιστέψω πως δεν ήταν φίλοι από πριν
 • θα συμπληρώσω πως αυτό το άτομο το θεωρώ «ύποπτο» γιατί ήρθε εδώ μιλώντας αθώα, έκανε δικό του ιστολόγιο κι από την πρώτη μέρα μου άφησε σχόλια κάνοντας λόγο και για στατιστικά. Πώς μπορείς να μιλάς για στατιστικά όντας νέος στο «χώρο» και πώς γίνεται να λες πως είσαι «νέος», όταν ξέρεις πώς να στήνεις ένα ιστολόγιο ή να βλέπεις τα στατιστικά; Πρώτα κάνεις «δουλειά» και μετά τα κοιτάς αυτά. Εγώ τα στατιστικά έμαθα να τα βλέπω καιρό μετά, όχι από την 1η μέρα. Προσωπικά ακόμη μαθαίνω και σίγουρα αυτά που ξέρω τώρα δεν τα ήξερα πριν 5 χρόνια. Δεν μπορεί να έρχεσαι να μου παίρνεις κείμενα, τα οποία, για να γίνουν, έκατσα και έκανα πάρα πολλές μεταφράσεις, να είσαι υποτίθεται νέος μπλόγκερ και από την 1η μέρα να σε απασχολούν τα στατιστικά. Και να μου «επιτρέπεις» να σου παίρνω και κείμενα (γελάμε εδώ) και όλως τυχαίως να εμφανίζεσαι ταυτόχρονα με άτομο που έχει απορίες για περούκες, μακιγιάζ και άλλα που αφορούν κουτσομπολίστικα σαιτ. Τι σόι θαυμαστής είσαι και τι σόι ιστολόγιο θες να κάνεις, όταν βαριέσαι να κάνεις μια μετάφραση και έρχεσαι να πάρεις κείμενά μου και τέλος τέλος ποιος ο λόγος να κάνεις ιστολόγιο, όταν αναπαράγεις αυτά που έχω ήδη γράψει; Να τα πάρει κάποιος που θα τα μεταφράσει σε άλλη γλώσσα το καταλαβαίνω. Αλλά αναπαραγωγή στα ελληνικά όχι. Αν είσαι θαυμαστής, κάνε κι εσύ το δικό σου ιστολόγιο αλλά παρουσιάζοντας κάτι καινούριο. Άρα, λέω, δεν είσαι και τότε συμβαίνει κάτι άλλο. Σε συνδυασμό με το ότι έρχεσαι εδώ αφήνοντας άσχετα και προσβλητικά σχόλια αυτό σε καθιστά ύποπτο. Και βέβαια το β ενικό είναι γενικόλογο, αφορά τον καθένα.
 • Δεν μπορεί το  MJacksonTruth να υπάρχει 5 χρόνια, να έχω κάνει τόσα κείμενα για ποιήματα, βραβεύσεις κλπ και μια φορά να μην είδα ένα σχόλιο πχ γι’αυτά τα ρημαδοποιήματα που τα ξεκίνησα πριν 4 χρόνια και να έρχεται ένας άγνωστος και να μου κάνει ερωτήσεις για το αν ο Μάικλ Τζάκσον φορούσε περούκα και κραγιόν. Δεν μπορεί. Έτσι με το καλημέρα σας… Και με το καλησπέρα σας να έκανε τέτοια γελοία σχόλια βέβαια πάλι θα ενοχλούσε. Δεν ασχολούμαστε με τρίχες εδώ, λυπάμαι. Και συνεπώς όποιος έχει τέτοιες απορίες/σκέψεις είναι το ίδιο ανεπιθύμητος.
 • Εχθές πρώτη φορά εκφράστηκα με νεύρα απευθυνόμενη σε αυτό το άτομο κι αυτό με πειράζει επίσης. Αυτό δε θα επαναληφθεί επειδή απλούστατα τα σχόλια ελέγχονται εδώ και περίπου 1 μήνα εξαιτίας αυτού του ατόμου. Το χθεσινό του σχόλιο μετά από καιρό το άφησα να εμφανιστεί για να μπορέσω να απαντήσω προσωπικά. Το χθεσινό άρθρο μιλούσε για βράβευση του Μάικλ Τζάκσον κι ήρθε και σχολίασε μια γελοιότητα που κυκλοφόρησε τελευταία σε κουτσομπολίστικα σάιτ. Λυπάμαι, καθημερινά γράφονται διάφορα ακραία κιόλας ψέματα και για τον Μάικλ Τζάκσον και για άλλους. Δεν τα βλέπω; Τα βλέπω αλλά δεν ασχολούμαι. Και σε τελική ανάλυση βγάλε το θυμό σου εκεί που διάβασες τη γελοία είδηση. Τι έρχεσαι και σχολιάζεις γι’αυτό το θέμα στο άρθρο για τη βράβευση; Άρα, λέω, ή δεν είσαι θαυμαστής ή σε απασχολούν γελοία θέματα. Ε εδώ δεν είμαστε για γελοία θέματα. Δεν έχω την απαίτηση όσοι διαβάζουν το MJacksonTruth να είναι θαυμαστές αλλά δε δέχομαι και τη γελοιοποίηση. Ούτε να μιλάω για κουτσομπολίστικα θέματα και ψέματα δέχομαι. Τέλος.

 • Πολύ θα ήθελα τα σχόλια να είναι ανοιχτά αλλά δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς. Και πραγματικά ενοχλούμαι γιατί έχει πέσει δουλειά εδώ μέσα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κλίμα κι αυτή τη στιγμή κάνω κάτι τελείως διαφορετικό.

*αυτό προκύπτει από τα στατιστικά. Τα στατιστικά είναι συγκεκριμένα και υπάρχει συνήθως μια αναλογία επισκεπτών/προβολών 1/1. Όταν πχ οι επισκέπτες είναι 40, δεν μπορεί οι προβολές να είναι πάνω από 60. Συνεπώς, όταν πχ στις 29/3 εμφανίζονται 27 επισκέπτες να έχουν κάνει 126 αναγνώσεις, καταλαβαίνουμε πως τα περισσότερα κλικαρίσματα προέρχονται από έναν επισκέπτη. Είναι εξαιρετικά σπάνιο 27 άτομα να αποφασίσουν να διαβάσουν πάνω από 1.2- κείμενα ταυτόχρονα την ίδια μέρα. Εξ ου και τελευταία μου ήρθαν απανωτές ειδοποιήσεις ότι το ιστολόγιο παρουσιάζει ασυνήθιστα αυξημένη κίνηση.

statistika statistika2

Συνεπώς… ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. Σε ό,τι αφορά το  MJacksonTruth το τι πραγματικά πρεσβεύει θα το βρείτε εδώ. Το  MJacksonTruth δε συνεργάζεται, δεν εγκρίνει όλα τα κείμενα που τυχόν θα δείτε αλλού (ακόμη και αν το επικαλούνται), δε συμμετέχει σε «δράσεις». Είναι αποκλειστικά ιστολόγιο πορτραίτου και αποκατάστασης της αλήθειας για τον Μάικλ Τζάκσον και τίποτε άλλο.

Τα σχόλια ελέγχονται για την προστασία του. Είναι δεκτές φυικά και αντίθετες απόψεις, μόνο εφόσον κινούνται σε πολιτισμένο επίπεδο και δεν περιέχουν υβριστικές εκφράσεις ή προσβολές.

Advertisements
This entry was posted in τα εν οίκω and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to MJacksonTruth, μήνυμα προς όλους

 1. Ο/Η Nikos S.I.G. λέει:

  Φίλη μου δεν σε ξέρω προσωπικά.
  Σε παρακολουθώ εδώ και μερικά χρόνια,χωρίς να παρεμβαίνω ,χωρίς να κριτικάρω και χωρίς να εμπλέκομαι γενικός με τα όσα γίνονται στην σελίδα σου.Γενικά είμαι από τους θαυμαστές που εδώ και χρόνια έχουνε (κουραστεί) με τα όσα λέγονται και γίνονται.Πόσο μάλλον τώρα που δεν μπορεί να απαντήσει ο ίδιος.
  Καταρχάς να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που κάνεις τόσα χρόνια μόνος σου.Για την αλήθεια και την προστασία του ονόματος Michael Jackson.
  Εδώ και χρόνια (από το ’93 συγκεκριμένα) δέχεται μια ανελέητη επίθεση χωρίς τέλος.Αυτή η επίθεση πέραν από δημοσιογραφική ήταν πολλές φορές και προσωπική (βλέπε T. Sneddon).Με μένος και ανεξήγητο μίσος. Σε αυτή την πάροδο τον χρόνων,από το ’93 και μετά έχουμε περάσει πολλά κι εμείς που τον αγαπάμε πραγματικά.Με πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια,που πολλές φορές ήταν σε προσωπικό επίπεδο.Ξεπερνώντας τα του ’93 ήρθε μετά από 10 χρόνια ακριβός ο ίδιος εφιάλτης.Αλλά αυτήν την φορά η αλήθεια έλαμψε.Από τότε και μετά δεν μας αγγίζει τίποτα.ότι και να πει η να καταθέσει ο καθένας αποδεδειγμένα είναι μόνο και μόνο για αυτοπροβολή και για λεφτά.
  Έχεις κάνει μια υπέροχη δουλειά,που αν κάποιος αποφασίσει να μάθει 5 πράγματα για τον αληθινό Michael θα τα βρει εδώ μέσα όλα.Συνέχισε αυτό που κάνεις με τόση αγάπη.Εμείς σε ακολουθούμε και σε στηρίζουμε.Μην ασχολείσαι με τον καθένα που θέλει να βλάψει αυτήν την υπέροχη δουλεία που κάνεις.
  Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις με το (κλέψιμο) τον κειμένων σου.Αλλά κάποιος νόμος πρέπει να σε καλύπτει. Δες το λίγο καλύτερα.
  Συνέχισε την υπέροχη δουλεία σου και η ΑΛΗΘΕΙΑ για άλλη μια φορά θα λάμψει!!!!!!
  LONG LIVE THE KING!!!! S.I.G.

  • Ο/Η MJacksonTruth λέει:

   Νίκο, σε καλωσορίζω κι ας είσαι παλιός. Κι εσύ να είσαι καλά για το σχόλιό σου και τη διακριτική σου στάση. Για να σχολιάζεις τώρα πρώτη φορά, μάλλον κάτι σε άγγιξε σ’αυτό το μήνυμα «κραυγής» που έγραψα σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκα όχι για το «κλέψιμο» που λες αλλά γιατί με κάποιο εμμονικό τρόπο το συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να συνδεθεί με το MJacksonTruth κι αυτό δε θέλω να γίνει με τίποτα. Στο παρελθόν πήραν κείμενα χωρίς αναφορά κι έτσι αναγκαστικά το επισημαίνω σε κάθε νέο κείμενο αλλά κανείς ως τώρα δεν προσπάθησε να κάνει αυτό που εισπράττω απ’αυτό το άτομο, οπότε το κείμενο είναι για να γνωρίζουν όλοι για ενδεχόμενη επανάληψη του φαινομένου από άλλους. Φυσάμε και το γιαούρτι πλέον…Τέλος πάντων, να’σαι καλά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s