Μάικλ Τζάκσον και υπόθεση παιδεραστίας. 10 χρόνια από την αθωωτική απόφαση [με βίντεο της απόφασης]

$T2eC16dHJF0E9nmFS0KWBP5-S-)7Jg~~60_1

Ελάτε και στο Facebook

Σα σήμερα πριν 10 χρόνια ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε 

2005-not-guilty-3

Αντί εισαγωγής

Εσύ που κατηγορείς τον Μάικλ Τζάκσον προφανώς  έχεις ή άγνοια ή σκοπιμότητα. Ξέρεις ότι το παιδί για το οποίο ο Μάικλ Τζάκσον κατηγορήθηκε ήταν άρρωστο κι ότι η μητέρα του ζήτησε τη βοήθειά του; Ξέρεις ότι αυτό το αγόρι ήταν ένα από τα πολλά που εκείνος προσπάθησε να βοηθήσει; Ξέρεις ότι η μητέρα του αγοριού το είχε σύστημα να προσεγγίζει πλούσιους και ότι είχε κατηγορήσει κι άλλον πριν τον Μάικλ Τζάκσον; Ξέρεις ότι στη δίκη έπαιξε ρόλο κι ένας δημοσιογράφος ο οποίος ομολόγησε το λάθος του; Και τέλος ξέρεις ότι έγινε δίκη κι ότι ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε; Αν τα ξέρεις και συνεχίζεις να αναμασάς ό,τι σε έκαναν τα μμε να πιστεύεις, τότε έχεις σκοπιμότητα. Αν δεν τα ξέρεις, τότε έχεις άγνοια, οπότε μάλλον πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω.

Σημείωση: στο τέλος ακολουθεί και το βίντεο με την απόφαση του δικαστηρίου. ****

13 Ιουνίου σήμερα και για τους θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον είναι μια μέρα ορόσημο. Σα σήμερα πριν ακριβώς 10 χρόνια Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ. Πήγε σε πολύμηνη δίκη και ΑΘΩΩΘΗΚΕ.

Ο λόγος που ξαναμιλάω γι’αυτό το θέμα, μολονότι δεν είναι στις αρχές του MJacksonTruth, είναι γιατί κάποιοι, είτε ανενημέρωτοι είτε κακόβουλοι,  τον αποκαλούν παιδεραστή. 

Γιατί ο Μάικλ Τζάκσον ήταν στο στόχαστρο;

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Μάικλ Τζάκσον ενοχλούσε από την αρχή με την ύπαρξή του και μόνο και φυσικά επειδή ήταν πετυχημένος, ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης που γεννήθηκε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτά  που στην ουσία ενοχλούσαν ήταν δύο: 1. ήταν μαύρος, 2. όχι απλά ήταν καλός αλλά πήγαινε ενάντια στα συμφέροντα των ισχυρών. Ακόμη κι αν δεν ίσχυε το δεύτερο, θα ενοχλούσε και μόνο το ότι ήταν μαύρος. Κάποιοι δε δέχονταν να έχει τόση επιτυχία ένας μαύρος κι ο Μάικλ Τζάκσον έσπασε αυτό το κατεστημένο κι έγινε στην ουσία ο πρώτος μαύρος με τεράστια επιτυχία, μολονότι πριν από αυτόν υπήρξαν άλλοι που έκαναν καινοτομίες, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Όμως υπήρξε και καλός άνθρωπος. Παραπάνω απ΄όσο μπορεί να είναι ο καθένας μας. Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα. Εδώ και δεκαετίες βλέπουμε να ξοδεύονται απίστευτα ποσά για πυραύλους, εξοπλισμούς, πολυτελή ζωή κι όμως υπάρχει κόσμος που πεινάει. Ακόμη και στις κοινωνίες όπου υποτίθεται δεν πεινούν, οι άνθρωποι επίσης έχουν ελλείψεις στη ζωή τους. Τι είναι οι χαμηλόμισθοι; Τι είναι η ανασφάλιστη εργασία; Όλα αυτά συνιστούν συνθήκες δυστυχίας και καταπίεσης του εαυτού μας. Δεν είμαστε ελεύθεροι, δε ζούμε σε συνθήκες αξιοπρέπειας. Η κοινωνία είναι γεμάτη αδικίες. Και, για να μην ξεφύγω, δε θα αναφέρω άλλα, επανερχόμενη στον Μάικλ Τζάκσον. Τον Μάικλ Τζάκσον λοιπόν τον ενοχλούσε αυτή η αδικία και κυριολεκτικά προσπαθούσε να αλλάξει την κοινωνία. Όταν πχ τραγουδούσε στο “Man in the mirror”  «Αν θέλεις να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, ρίξε μια ματιά στον εαυτό σου και έπειτα κάνε μία αλλαγή», δεν το τραγουδούσε τυχαία. Πέρα από το να κάνει φιλανθρωπίες – με κορυφαία, κατά τη γνώμη μου τη δημιουργία στην ουσία θέσεων εργασίας στην Ινδία και φυσικά όλα όσα έκανε για τα παιδιά- αυτό που είχε ως όραμα ήταν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι και την αρχή την έκανε με τους θαυμαστές του. Ήξερε πόση λατρεία του είχαν και πόσο τους επηρέαζε κι αυτό ήθελε να το εκμεταλλευτεί. Δεν είναι τυχαίο που πλέον οι θαυμαστές του ασχολούνται ενεργά με τη φιλανθρωπία1.  Και ξέρετε ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε και έχει τους περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως; Είναι κι αυτό στα ρεκόρ του κι αυτό οι ισχυροί το γνώριζαν. Οπότε ο Μάικλ Τζάκσον ενοχλούσε και προσπάθησαν να τον εξοντώσουν και φυσικά2 και ηθικά.

Οπότε είχαμε έναν άνθρωπο που ήταν στόχος και τα μμε συνωμότησαν άλλη μια φορά γράφοντας γελοία άρθρα γεμάτα ψέματα και αποκαλώντας τον κατ’επανάληψη με υποτιμητικούς όρους για να σχηματίσει ο κόσμος άσχημη γνώμη για εκείνον. Και το πέτυχαν. Κι έγινε στην πράξη  αυτό που γίνεται στα παραμύθια: ο λύκος φυλούσε τα πρόβατα. Κι ο κόσμος, αντί να ανοίξει τα μάτια του, εμπιστεύτηκε τυφλά τα μμε (λύκος) κι έγινε συνεργός σε ένα έγκλημα. Έγκλημα και κατά του ίδιου του του εαυτού στην ουσία γιατί έτσι απέκτησε κακό χαρακτήρα. Ο κόσμος έγινε αναίσθητος, καθώς έβλεπε να κοροϊδεύουν έναν άνθρωπο για τη μύτη του και δεν αντιδρούσε. Έμμεσα ο κόσμος δεχόταν άραγε να κοροϊδεύουν και τον ίδιο για κάποιο φυσικό του ελάττωμα ή αυτό ίσχυε μόνο για τον Μάικλ Τζάκσον; Ο κόσμος αυτός, το θύμα των μμε, έγινε εξαιτίας τους τόσο απάνθρωπος, ώστε δεχόταν να κοροϊδεύουν τον Μάικλ Τζάκσον και για το πρόβλημα υγείας που είχε με την αλλαγή του χρώματος. Ο Μάικλ Τζάκσον έχανε το χρώμα του κι υπέφερε3 κι ο κόσμος, με την παρακίνηση των μμε τον κορόϊδευε, πιστεύοντας βλακωδώς ότι γινόταν σκόπιμα η αλλαγή χρώματος4.

Η αλήθεια για τη δίκη του 2005

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Ήταν ευαίσθητος, ντροπαλός και πληγωμένος επειδή ταλαιπωρήθηκε ως παιδί. Ταλαιπωρήθηκε και γιατί δεν έζησε την παιδική του ηλικία όπως όλα τα παιδιά και γιατί ο πατέρας του ήταν αυστηρός. Και μεγαλώνοντας, καθώς κιόλας είχε πάρει ως αρχή από τη μητέρα του να μιμείται τον Χριστό και να βοηθά τους ανθρώπους, του ήταν δύσκολο να νιώσει άνετα στην κοινωνία μας, την κοινωνία των ενηλίκων. Και γι’αυτό ένιωθε πιο άνετα με τα παιδιά. Στα παιδιά έβλεπε, όπως πολλοί άλλοι, την αθωότητα που λείπει από τους ενήλικες. Και αυτό κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και το έστρεψαν εναντίον του.

Στις αρχές της δεκαετίας 2000 είχαμε μια ακόμη σύμπτωση. Ο Μάικλ Τζάκσον δέχτηκε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ με το δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ ο οποίος έγινε αφορμή να αποδοθούν κατηγορίες και να ξεκινήσει έρευνα και στο τέλος να γίνει η περίφημη δίκη εναντίον του Μάικλ Τζάκσον και μάλιστα συνέχισε να μιλά εναντίον του και κατά τη διάρκεια της δίκης. Ο Μπασίρ ομολόγησε πως έκανε λάθος.

Όμως η δίκη έγινε. Βρέθηκαν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, οι ίδιοι που ο Μάικλ Τζάκσον βοήθησε, η μάνα με το παιδί της και τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Η ίδια μάνα παλιότερα προσέγγισε άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Κρις Τάκερ ο οποίος προειδοποίησε τον Μάικλ Τζάκσον να προσέχει. Μάλλον το είχε σύστημα η γυναίκα, όπως προκύπτει και δημοσιεύει και το  βρετανικό bbc.

Εδώ η μάνα του παιδιού που κατηγόρησε τον Μάικλ Τζάκσον. Ντρεπόταν να δείξει το πρόσωπό της. Οι θαυμαστές έχουν φωτογραφίες της ίδιας στιγμής και τις κυκλοφορούν περιγελώντας τη με τη σειρά τους

Εδώ η μάνα του παιδιού που κατηγόρησε τον Μάικλ Τζάκσον. Ντρεπόταν να δείξει το πρόσωπό της. Οι θαυμαστές έχουν φωτογραφίες της ίδιας στιγμής και τις κυκλοφορούν περιγελώντας τη με τη σειρά τους

Και μόνο ο καλός/αθώος Μάικλ Τζάκσον την πάτησε και σ’αυτό έπαιξε ρόλο όχι μόνο ο αγνός του χαρακτήρας αλλά και το ότι ο γιος της έπασχε από καρκινική πάθηση. Πρόσφερε το σπίτι του σ’αυτήν και στο παιδί της, της πλήρωσε μέχρι και περιποιήσεις αισθητικής και γενικά της χάρισε μια άνετη ζωή κι όταν εκείνη είδε ότι δεν είχε να πάρει κάτι άλλο, άλλαξε η στάση της. Και στη δίκη αποδείχτηκε και ότι η ίδια είπε ψέματα και ότι είχε δασκαλέψει και τα παιδιά της. Ο Μάικλ Τζάκσον κατηγορήθηκε, πληγώθηκε, ντροπιάστηκε, έκλαψε και στο τέλος αθωώθηκε.

Michael Jackson hands handcuffed Michael Jackson thanking his fans Michael Jackson trial 2005 Michael Jackson trial victory day

Περιέργως οι άνθρωποι ξεχνούν το καλό και θυμούνται το κακό. Κι έτσι κι εδώ. Προσωπικά θεωρώ ανάξιο λόγου όποιον κατηγορεί τον Μάικλ Τζάκσον είτε παιδεραστή είτε οτιδήποτε άλλο γιατί και στο MJacksonTruth αλλά και σε άλλα ιστολόγια, επικαλούμενοι πάντα επίσημες επιβεβαιωμένες πηγές, έχουμε βροντοφωνάξει την αλήθεια. Προφανώς κάποιος δε θέλει να ακούσει, οπότε μιλάμε για προθέσεις. Άρα μιλάμε για κακούς ανθρώπους. Τόσο απλά. Η αλήθεια όμως είναι πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πάντα ένας πολύ καλός άνθρωπος και ποτέ δεν πείραξε κανέναν, πόσο μάλλον ένα παιδί.

Εδώ βίντεο με την αθώωσή του με τα ίδια τα λόγια του δικαστή από τις 13 Ιουνίου 2005:

Επεξηγήσεις 

  1. ένα πολύ μικρό παράδειγμα θα δείτε σε 2 μέρες σε άρθρο που ακολουθεί για τις φετινές εκδηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του, οι οποίες συνδυάζονται με φιλανθρωπικό σκοπό.
  2. εδώ οι φάκελοι του FBI σχετικά με τις απειλές θανάτου http://www.fbi.gov/news/stories/2009/december/jackson_122209
  3. εδώ μάθετε για τη λεύκη: http://www.healthyliving.gr/2013/04/23/leykh-symptomata-uerapeia-antimetopish/
  4.  μπορεί οι λευκοί  να κάθονται με τις ώρες κάτω από τον ήλιο για να γίνουν από λευκοί μαύροι κι αυτό μολονότι γνωρίζουν τις πιθανότητες να πάθουν καρκίνο, αλλά ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν το ίδιο ανεύθυνος. Και βέβαια δεν ήταν τόσο αναίσθητος ώστε να αρνηθεί και τη φυλή του αλλά στην ουσία και την ίδια του τη μάνα’ σκεφτείτε το.

Ελάτε και στο Facebook: https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε το κείμενο αυτό, παρακαλώ να βάλετε ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth, δηλαδή https://mjacksontruth.wordpress.com/ .

Πηγές

http://www.mtv.com/news/1502931/jacksons-defense-team-rests-after-chris-tucker-testimony/ http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/4584531.stm https://michaeljacksonvindication2.wordpress.com/page/23/

Advertisements
This entry was posted in Δικαίωση, δίκη 2005 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Μάικλ Τζάκσον και υπόθεση παιδεραστίας. 10 χρόνια από την αθωωτική απόφαση [με βίντεο της απόφασης]

  1. Παράθεμα: Ο Μάικλ Τζάκσον στην ελληνική τηλεόραση… όταν κακοποιείται… γιατί, κυρία Πάνια; | The truth about Michael Jackson

  2. Παράθεμα: Αρκετά! Ο Μάικλ Τζάκσον στην ελληνική τηλεόραση… όταν κακοποιείται… Γιατί, κυρία Πάνια; | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s