ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ- Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ- Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ- Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!

Facebook: https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth/

Διαβάστε επίσης

Μάικλ Τζάκσον: 33 χρόνια από την κυκλοφορία του Θρίλερ !

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης όλων των εποχών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ο Μάικλ Τζάκσον.

Όταν πριν λίγο καιρό στο MJacksonTruth γράφτηκε ένα άρθρο για την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Θρίλερ, δε φανταζόμουν αυτό που θα ακολουθούσε. Λίγες μέρες μετά η Αντέλ σημείωσε νέο ρεκόρ (που φυσικά δεν ξεπέρασε αυτό του Τζάκσον) και πριν λίγες ώρες η επίσημη ιστοσελίδα του έβγαλε ανακοίνωση σχετική με το Θρίλερ με τον φαντασμαγορικό τίτλο MICHAEL JACKSON’S THRILLER IS THE FIRST ALBUM CERTIFIED RIAA 30X MULTI-PLATINUM THE KING OF POP MAKES HISTORY (AGAIN)! ” , δηλαδή

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ- Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!

Η ανακοίνωση αυτή ξεκίνησε με μια προ-ανακοίνωση που λάβαμε στα εμαιλ μας. Το μήνυμα δεν έλεγε τι αλλά απλά μας έλεγε να τσεκάρουμε σίγουρα την επίσημη ιστοσελίδα www.michaeljackson.com. Λέω αυτές τις λεπτομέρειες για να δώσω και μια ιδέα από το μικρόκοσμο των θαυμαστών. Βλέπετε η κοινότητα Μάικλ Τζάκσον-θαυμαστών είναι σε διαρκή κίνηση και αλληλεπίδραση. Οπότε φανταστείτε τα συναισθήματα μέχρι την τελική ανακοίνωση. Να πω την αλήθεια, μου φάνηκε σα χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς όλο αυτό ήταν σα μια ακολουθία γεγονότων, καθώς λίγο πριν είχε προηγηθεί η δημοσίευση (ή διαρροή) ακυκλοφόρητου ως πρόσφατα υλικού από τη Victory tour αλλά κι από ένα πολύ πετυχημένο του βίντεο κλιπ του που δόθηκε αυτές τις μέρες επίσης. Μιλάμε δηλαδή για υλικό και ειδήσεις που αφορούν το πρώτο μισό του Δεκέμβριου, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Και το ότι υπήρχε αναγγελία είδησης δημιούργησε μια αίσθηση έκπληξης (στο στυλ “σας έχω μια έκπληξη):

From the Estate:
We don’t want to give away too much, but make sure to check out MichaelJackson.com  or  Facebook.com/MichaelJackson  tomorrow after 9 a.m. ET for some exciting news about Michael’s continuing legacy.
MJOnline
The Official Online Team of The Michael Jackson Estate™

δηλαδή

Δε θέλουμε να πούμε πολλά αλλά αύριο μετά τις 9 πμ τσεκάρετε την ιστοσελίδα www.michaeljackson.comή στο Facebook www.Facebook.com/MichaelJacksonγια συναρπαστικά νέα για τη συνέχεια της κληρονομιάς του Μάικλ.

MJOnline

Η επίσημη διαδραστική ομάδα του Michael Jackson Estate™ .

Τα νέα λοιπόν αφορούσαν το Θρίλερ και συγκεκριμένα αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Η είδηση ανακυκλώθηκε σε όλα τα ξένα μμε και στη συνέχεια απ’όλους τους θαυμαστές, έγινε trend στο Facebook και πλέον άρχισε να εμφανίζεται και σε κάποια ελληνικά (πχ σήμερα το είδα στο mad) Πάμε να δούμε το κείμενο με όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ www.michaeljackson.com

Το Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον είναι πλέον το μόνο άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής που έγινε 30 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σπάζοντας το δικό του ιστορικό ρεκόρ. Το Θρίλερ έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Ο βασιλιάς της ποπ παραμένει ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης σε πωλήσεις όλων των εποχών με πάνω από 1 δισεκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θαυμαστές του Μάικλ που συνέβαλαν σε αυτό το ρεκόρ. Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση:

Το Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον είναι το πρώτο άλμπουμ που ορίστηκε από την ένωση βιομηχανίας καταγραφής της Αμερικής RIAA 30 φορές πλατινένιο. Ο βασιλιάς της ποπ γράφει ιστορία (και πάλι)!

Το ΘΡΙΛΕΡ παραμένει το μεγαλύτερο άλμπουμ όλών των εποχών, συμπληρώνοντας 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

Η ένωση βιομηχανίας καταγραφής της Αμερικής (RIAA), η Ομάδα Διαχείρησης της κληρονομιάς του Μάικλ Τζάκσον, η Epic Records και το Legacy Recordings ανακοίνωσαν σήμερα ότι το ΘΡΙΛΕΡ του Μάικλ Τζάκσον είναι το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία που η RIAA πιστοποίησε 30 φορές πλατινένιο για τις πωλήσεις στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας την υπεροχή του βασιλιά της ποπ ως του μεγαλύτερου καλλιτέχνη σε πωλήσεις όλων των εποχών με παγκόσμιες πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για το Θρίλερ και 1 δις συνολικά.

«Η RIAA απονέμει χρυσούς και πλατινένιους δίσκους για λογαριασμό της μουσικής βιομηχανίας για σχεδόν 60 χρόνια, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης χρίζεται 30 φορές πολυ-πλατινένιος,» δήλωσε ο Cary Sherman, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της RIAA. «Είναι τιμή μας να γιορτάζουμε τη μοναδική βράβευση του Θρίλερ στην ιστορία των χρυσών και των πλατινένιων δίσκων. Τι εξαιρετικό επίτευγμα και διαθήκη για τη διαρκή λαμπρή παρουσία του « Θρίλερ «στις καρδιές μας και την ιστορία της μουσικής,»

Το αριστουργηματικό Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον, σε παραγωγή του Κουίνσι Τζόουνς και του ίδιου, κέρδισε ένα ρεκόρ 8 βραβείων Grammy, περισσότερα από κάθε άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής και συνολικά έχει βραβευτεί θέτοντας νέα πρότυπα επιτυχίας από την έκδοσή του στις 30 Νοεμβρίου 1982. Το Θρίλερ έμεινε σχεδόν 2 -1/2 χρόνια στα στατιστικά του Billboard (charts) και διατηρεί ως σήμερα το ρεκόρ των 37 εβδομάδων στη θέση # 1. Ήταν το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία που έμεινε τις πρώτες του 80 εβδομάδες του στο Top 10, ένα κατόρθωμα που επιτεύχθηκε μόνο από ένα άλλο άλμπουμ σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες από τότε. Κατά τη διάρκεια της 112ης εβδομάδας του στα στατιστικά των άλμπουμ Billboard album chart, έγινε ο πρώτος δίσκος που βραβεύτηκε ποτέ από τη RIAA 20 φορές πολυ-πλατινένιος (30 Οκτωβρίου 1984). Σε όλο τον κόσμο, το Θρίλερ πήγε στο # 1 σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστραλία, τη Δανία, το Βέλγιο, τη Νότια Αφρική, την Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και τη Νότια Αφρική του Απαρτχάιντ.

Το άλμπουμ επευφημήθηκε για το εύρος και το βάθος του. Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρεται στο άλμπουμ ως στιγμή » καμπή «για τον Μάικλ και το Newsweek προφητικά έγραψε ότι « η φωνή του Μάικλ στοιχειώνει αυτά τα τραγούδια, τους δίνει καρδιά … Είναι ό, τι κάνει αυτή τη μουσική να έχει διάρκεια στο χρόνο. » Επτά τραγούδια από το άλμπουμ μπήκαν στις 10 πρώτες θέσεις και τα τρία, το «Beat It», «Billie Jean» και το «Thriller», έφτασαν το # 1. Και τα εννέα στο σύνολο κατέλαβαν μια μόνιμη θέση στις καρδιές και τις μνήμες των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Περισσότερο από ένα άλμπουμ, το Θρίλερ έχει παραμείνει ως ένα παγκόσμιο πολιτιστικό πολυμεσικό (οπτικοακουστικό) φαινόμενο, τόσο για τον 20ο όσο και για τον 21ο αιώνα, σπάζοντας τα μουσικά όρια και αλλάζοντας τα σύνορα της ποπ για πάντα. Η μουσική για το Θρίλερ είναι τόσο δυναμική και μοναδική που συντέλεσε ώστε να αναθεωρηθεί οποιοσδήποτε ορισμός της ροκ, ποπ ή της σόουλ που υπήρχε πριν. Το «Beat It» ήταν ένα νέο είδος, υβρίδιο pop – rock και κατεδάφισε το μακροχρόνιο διαχωρισμό μεταξύ μαύρης και άσπρης μουσικής με την εμπρηστική κιθάρα του Eddie Van Halen . Στο “The Girl Is Mine” ένας μαύρος κι ένας λευκός διεκδίκησαν την ίδια κοπέλα. Στο ίδιο άλμπουμ ήταν τραγούδια με αφρικανικές ρίζες, όπως το «Wanna Be Startin ‘Somethin'» και το «Billie Jean» που είχε σα βάση τη rhythm and blues. Κανείς δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ένα άλμπουμ με υλικό τόσο ευρέος φάσματος.

«Ίσως η πιο σημαντική φυλετική πρωτοπορία του Μάικλ ήρθε με τα μουσικά βίντεο,» έγραψε ο Joe Vogel στο Man in the Music. Γοητευμένος με τη νεογέννητη μορφή τέχνης, ο Μάικλ ήθελε να πει μια ιστορία και να ψυχαγωγήσει σε μεγάλη κλίμακα. Παρά την πλούσια κινηματογραφία του, τη δραματική αφήγηση και την εντυπωσιακή χορογραφία του «Billie Jean», το νεοσύστατο MTV, το οποίο πρόβαλλε στο πρόγραμμά του λευκούς καλλιτέχνες σχεδόν αποκλειστικά, αρνήθηκε να το παίξει. Η Epic επέμεινε. Μόλις ο τοίχος άρχισε να καταρρέει, οι αξιολογήσεις του MTV εκτινάχθηκαν στα ύψη και μια πόρτα άνοιξε για μια γενιά αφροαμερικάνων καλλιτεχνών. «Ήταν ο Τζάκι Ρόμπινσον του MTV,» δήλωσε ο πολιτιστικός κριτικός Touré. Στη συνέχεια ήρθε η αξέχαστη ταινία μικρού μήκους για το «Beat It», το οποίο παρουσίασε τον Μάικλ να ενώνει δύο συμμορίες με τη δύναμη της μουσικής και του χορού. Και τότε βγήκε το Θρίλερ (το τραγούδι-βίντεο κλιπ)». Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Avco στο Λος Άντζελες το 1983, ξεπουλούσε κάθε βράδυ για τρεις εβδομάδες. Κανένα άλλο βίντεο πριν αλλά και μετά δεν προκάλεσε τραβά την προσοχή μας τόσο ώστε περισσότερο από 30 χρόνια αργότερα όλοι μας να το μοιραζόμαστε ως συλλογική μνήμη και παραμένει το μόνο μουσικό βίντεο που συμπεριλήφθηκε στην (ελίτ) Γραμματεία Εθνικής Ταινιών από η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου.

Η σημασία του Θρίλερ αναγνωρίστηκε από τους ομότεχνους του Μάικλ Τζάκσον στα Grammys. Το Θρίλερ προτάθηκε στον αριθμό ρεκόρ 12 κατηγοριών και κέρδισε την ιστορία κερδίζοντας οκτώ βραβεία σε μια βραδιά, κάτι που στέκεται ως το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία Grammy που κέρδισε ποτέ ένα άλμπουμ. Επτά από αυτά τα Grammys εκείνη τη χρονιά απονεμήθηκαν στον Μάικλ για: Άλμπουμ της Χρονιάς, Τραγούδι της χρονιάς («Beat It»), Καλύτερης Ανδρικής ποπ ερμηνείας («Thriller»), Καλύτερης Παραγωγής, μη-Κλασική (Θρίλερ), Καλύτερης Ανδρικής ροκ ερμηνείας («Beat It»), Καλύτερης Ανδρικής R & B V Φωνητικής Ερμηνείας («Billie Jean»), Καλύτερο R & B Τραγούδι («Billie Jean»). (το 8ο Grammy εκείνη τη χρονιά ήταν στην καλύτερη ηχογράφηση για Παιδιά – στην κατηγορία για Μεμονωμένα Τραγούδια ή Άλμπουμ, μουσική ή ομιλία για το «ΕΤ ο εξωγήινος»). Την ίδια χρονιά, ο Μάικλ Τζάκσον κέρδισε οκτώ αμερικανικά βραβεία στα American Music Awards και τρία από τα MTV Video Music Awards,. Το επόμενο έτος, η παραγωγή του Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον πήρε το βραβείο για το Καλύτερο βίντεο κατά την 27η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy.

Κατά τη διάρκεια της εκπληκτικής καριέρας του, ο Μάικλ Τζάκσον πούλησε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δίσκους παγκοσμίως, κυκλοφόρησε 13 singles στη θέση #1 και έγινε ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που μπήκαν δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame. Το Guinness Book of World Records αναγνωρίζει τον Τζάκσον ως τον πιο επιτυχημένη καλλιτέχνη όλων των εποχών και το «Θρίλερ» ως το κορυφαίο σε πωλήσεις άλμπουμ όλων των εποχών παγκοσμίως. Η τέχνη του, η χορογραφία και η μουσική του συνεχίζουν να εμπνέουν γενιές ποπ, σόουλ, R & B και χιπ χοπ καλλιτέχνες και τους θαυμαστές.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι απλά ο σπουδαιότερος και ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών», λέει ο LA Reid, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Records. «Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες του και τα στατιστικά των πωλήσεων ιλιγγειώδη αλλά και η καθαρή μουσικότητα του που ήταν υπερκόσμια. Το Θρίλερ ήταν πρωτοποριακό και ηλεκτρισμένο … ήταν τέλειο. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που ο Μάικλ είναι η καρδιά και η ψυχή της Epic Records και που εκείνος θα παραμείνει για πάντα ο ένας και μόνο Βασιλιάς της Ποπ ».

«100 εκατομμύρια άλμπουμ και συνεχίζουμε να μετράμε. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ένα φαινόμενο όπως το Θρίλερ » λένε ο John Branca και ο John McClain, συν-εκτελεστές της Περιουσίας (κληρονομιάς) του Μάικλ Τζάκσον. «Ο Μάικλ άνοιξε τις πύλες της δημιουργικότητάς του, διερεύνησε το συναισθηματικό βάθος και ξεπέρασε τα όρια της ηχητικής καινοτομίας. Κατά τη διαδικασία αυτή, ο ίδιος παραβίασε τα καταστροφικά όρια στη μουσική βιομηχανία και κυριολεκτικά ένωσε τον κόσμο μέσα από τη μουσική του: δεν υπάρχει μέρος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει αναζωογονηθεί από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον. 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Θρίλερ εξακολουθεί να είναι μια αποκάλυψη.

Η Μουσική από το Θρίλερ του Μάικλ και τα άλλα επιτυχημένα άλμπουμ του παίζεται στο επιτυχημένο σόου στο Λας Βέγκας Michael Jackson ONE, σε παραγωή του Cirque du Soleil και την ομάδα διαχείρισης της Περιουσίας (κληρονομιάς) του. Τα σόου του Michael Jackson ONE ξεπουλάνε και καταπλήσσουν τους θαυμαστές στο Θέατρο Mandalay Bay στο Λας Βέγκας.

To CBSnews αναπαράγει:

Το Θρίλερ του Μάικλ Τζάκσον εξακολουθεί να ταράζει τις πωλήσεις και να δίνει στην κληρονομιά του Βασιλιά της Ποπ του μια νέα διάκριση-ορόσημο.

Το άλμπουμ έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας τον Τζάκσον τον πρώτο καλλιτέχνη που έγινε 30 φορές πλατινένιος, ανακοίνωσαν την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2015 το Industry Association of America και οι διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον.

Το άλμπουμ έχει αποδειχθεί ακόμη πιο δημοφιλές στο εξωτερικό, με συνολικά 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 1982. Περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες επιτυχίες του Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένων των «Beat It», » Billie Jean «, » Wanna Be Startin ‘Somethin'» και το ομώνυμο κομμάτι, που ενέπνευσε ένα από τα πιο διάσημα μουσικά βίντεο όλων των εποχών.

Το « Θρίλερ » εξακολουθεί να είναι το κριτήριο βάσει του οποίου όλα τα άλλα άλμπουμ μετριούνται», δήλωσε ο John Branca, συν-εκτελεστής της διαθήκης του Τζάκσον.

«Τι εξαιρετικό επίτευγμα και διαθήκη για τη διαρκή λαμπρή παρουσία του « Θρίλερ «στις καρδιές μας και την ιστορία της μουσικής,» έγραψε σε μια δήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της RIAA Cary Sherman. Ο Όμιλος παρακολουθεί τις πωλήσεις μουσικής και παραχωρεί το χαρακτηρισμό του χρυσού στα άλμπουμ που έχουν πουλήσει 500.000 αντίτυπα και πλατινένιου αν φτάσουν το 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Ο Branca σημείωσε ότι ο Τζάκσον έγραψε το άλμπουμ για να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό, το οποίο βοήθησε να τροφοδοτήσει τη δημοτικότητά του στο εξωτερικό.

«Δεν ήθελε να πουλήσει δίσκους σε μαύρους ή σε λευκούς ή στους Αμερικανούς», δήλωσε ο Branca. «Ήθελε να πουλήσει δίσκους για όλους, στην Αφρική, στην Ασία, παντού. Και απλά συνέχισε να πουλάει και να πωλάει και να πουλάει.»

Ο Branca ήταν επιφυλακτικός σχετικά με τη δήλωση ότι ο Τζάκσον και το «Θρίλερ» είχαν σημειώσει ένα αξεπέραστο ρεκόρ.

«Δεν μπορείς να λες ποτέ», είπε, σημειώνοντας ότι το άλμπουμ της Adele «21» έχει πουλήσει 11 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ από το 2011. «Κανείς δεν είδε ότι συνέβαινε αυτό.»

Αλλά, πρόσθεσε, «Δεν θα θέλατε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχει ένας άλλος που ακολουθεί. Όχι αυτές τις μέρες.»

Μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Eagles είναι ο πλησιέστερος ανταγωνιστής του Τζάκσον αυτή τη στιγμή, με 29 εκατομμύρια άλμπουμ που πωλούνται, σύμφωνα με την RIAA.

Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε το κείμενο αυτό, παρακαλώ να βάλετε ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth, δηλαδή https://mjacksontruth.wordpress.com.

Ελάτε και στη σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Πηγές

http://www.cbsnews.com/news/michael-jackson-s-thriller-sets-new-sales-record/

http://www.michaeljackson.com/us/news/michael-jacksons-thriller-first-ever-30x-multi-platinum-riaa-certification

https://joevogel.wordpress.com/

Advertisements
This entry was posted in Τέχνη and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ- Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ)!

  1. Παράθεμα: Ο Κενυ Γουεστ έσπασε ένα από τα ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον. Δείτε την αντίδραση της κόρης του και χαμογελάστε | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s