Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκαλεί τα μμε παράσιτα που κάνουν καριέρα συκοφαντώντας τον πατέρα της. Και καλά κάνει

MJ burn all tabloids

Michael Jackson sending message to fans against tabloids

Δυστυχώς αυτές τις μέρες πάλι κυκλοφόρησαν ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ψεύδη τα οποία φυσικά και δε θα αναπαράγω ως MJacksonTruth ούτε καν για να τους απαντήσω. Αντ’αυτού προτείνω τα άρθρα στην κατηγορία «ΜΜΕ» όπου απαντιούνται όλα. Γιατί δεν έχει σημασία τι θα ειπωθεί αλλά το γιατί. Όποιο ψέμα και να επινοήσουν πάντα υπάρχει η ίδια αιτία/σκοπιμότητα από πίσω. Κι αυτό εξηγείται στην κατηγορία «ΜΜΕ».

Σήμερα πάλι κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί είχαμε απάντηση από την κόρη του Τζάκσον στα social media, η οποία λέει χωρίς περιστροφές:

Unfortunately negativity will always sell. I urge you all to ignore the trash & the parasites who make a career trying to slander my father.

Δηλαδή

Δυστυχώς η αρνητικότητα θα πουλά πάντα. Σας καλώ όλους να αγνοήσετε τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα προσπαθώντας να συκοφαντήσουν τον πατέρα μου.

Paris Jackson June 22nd 2016 on media trash

Μια 18χρονη αποκαλεί παράσιτα τα μμε, το αντιλαμβανόμαστε; Μια 18χρονη φτύνει τα μμε, αποκαλεί αναξιοπρεπείς ενήλικες ανθρώπους που θα μπορούσαν να ήταν γονείς της.

Ξέρετε, τώρα πια που κι εγώ δεν ανήκω στους νέους, μιας και έχω περάσει τα 40, το θεωρώ τιμή μου το να έχω την εκτίμηση ενός νέου ανθρώπου και αντίστοιχα ανησυχητικό το να με κατακρίνει αυτός ο νέος. Γιατί οι νέοι σκέφτονται αγνά, δεν έχουν σκοπιμότητες κι αν μας εγκρίνουν, αυτό σημαίνει πως κάτι κάνουμε καλά, σημαίνει πως δε μεταλλαχτήκαμε από την κοινωνία, δε γίναμε σκουπίδια, όπως θα έλεγε κι η Πάρις.

Οπότε θα πω ένα μπράβο στην Πάρις και θα απευθύνω το εξής μήνυμα στα μμε:

Ξυπνήστε, σας πήραν χαμπάρι. Όσα λεφτά κι αν βγάλετε δεν έχουν αξία, αν στο δρόμο ο κόσμος σας φτύνει. Η κόρη του Τζάκσον σας αποκαλεί σκουπίδια και δεν είναι η μόνη. Στη συνείδηση του κόσμου, ορισμένοι ανήκετε στην ίδια κατηγορία με τους δήμιους και τους μαυραγορίτες. Αξίζει αυτό όλα τα λεφτά του κόσμου; Εθίσατε τον κόσμο στο επιφανειακό κουτσομπολιό και την κακία. Μπορείτε ακόμη να επανορθώσετε και να γράφετε αλήθειες και θετικά πράματα. Έχει άπειρο υλικό…

Εδώ βλέπετε μερικές από τις αντιδράσεις του κόσμου στο μήνυμα της Πάρις

Ελάτε και στο Facebook : https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Αναδημοσιεύστε το κείμενο αυτό με ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth

 

Advertisements
This entry was posted in ΜΜΕ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκαλεί τα μμε παράσιτα που κάνουν καριέρα συκοφαντώντας τον πατέρα της. Και καλά κάνει

  1. Παράθεμα: Μάικλ Τζάκσον και σκάνδαλα. Γιατί τα κατασκευάζουν, ποια τα κίνητρα κι η αλήθεια | The truth about Michael Jackson

  2. Παράθεμα: Ο Κενυ Γουεστ έσπασε ένα από τα ρεκόρ του Μάικλ Τζάκσον. Δείτε την αντίδραση της κόρης του και χαμογελάστε | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s