Επίσημη ανακοίνωση για τα 7 χρόνια από το χαμό του Μάικλ Τζάκσον και η φωτογραφία από το Liberian girl

mj official site announcement June 25th 2016 2

25 Ιουνίου 2016, ακριβώς 7 χρόνια από τη μέρα που ο Μάικλ Τζάκσον μας άφησε και μας περίμεναν εκπλήξεις. Μία βασικά. Ομολογώ ότι το ξέρω εδώ και ώρες και δεν ξέρω πώς να το εκφράσω. Αιτία το προχθεσινό άρθρο του MJacksonTruth όπου έγινε λόγος για τη φωτογραφία από το Liberian girl (στο βίντεο). Και είμαι σε αυτή την «ταραχή» γιατί δεν είχα σκοπό και δε θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα του αν ζει ο Μάικλ Τζάκσον. Το MJacksonTruth από την αρχή είχε ένα στόχο: να παρουσιάσει την κρυμμένη θετική πλευρά του Μάικλ Τζάκσον και να διαλύσει τη δυσπιστία που δημιούργησε ο κατευθυνόμενος πόλεμος των μμε.

Όμως να που αναγκάζομαι γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε σε ζωντανό χρόνο πώς δημιουργείται η υποψία ότι ζει, παράλληλα βέβαια με την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την επέτειο από το φευγιό του.

Τα ξημερώματα λοιπόν η επίσημη σελίδα στο Facebook άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου. Όλο κι όλο 9 φορές άλλαξαν το εξώφυλλο και για φέτος, 7 χρόνια μετά το φευγιό ακριβώς, με το που μπήκαμε στην 25η Ιουνίου, επέλεξαν για εξώφυλλο την εικόνα από το Liberian Girl.

Πρέπει να πούμε πως στη συνέχεια, περίπου 8 ώρες μετά, η σελίδα ανάρτησε ξεχωριστά την ίδια φωτογραφία ως φωτογραφία χρονολογίου, αυτή τη φορά συνοδεύοντάς τη με την ανακοίνωση του MJ estate. Ας το θεωρήσουμε τυχαίο. Οι νέοι επισκέπτες που δεν καταλαβαίνουν τη σημασία αυτής της φωτογραφίας απλά ας διαβάσουν το προχθεσινό άρθρο του MJacksonTruth.

mj  Facebook Liberian Girl timeline photo June 25th 2016

Και συνεχίζουμε. Το MJ estate, όπως ήταν αναμενόμενο για μια τέτοια μέρα, έβγαλε ανακοίνωση. Λιτή και ουσιώδης άλλη μια φορά. Και με τη φωτογραφία από το Liberian Girl επίσης (ναι, κόλλησα). Η ανακοίνωση λέει

As we take time today to reflect with sadness on the loss of Michael Jackson seven years ago, we can’t help but also acknowledge the enduring impact of his legacy and spirit that continues to inspire people in all corners of the world. In the past year alone, Thriller became the first album in history to be certified triple Diamond by the Recording Industry Association of America for sales in excess of 30 million in the US alone. Michael’s timeless masterpiece Off the Wall was celebrated through a new documentary which received widespread accolades while sparking a renewed appreciation for his genius from both critics and the public worldwide. But Michael Jackson was far more than a multitalented entertainer. In an uncertain world too often plagued by violence and intolerance, Michael’s messages of universal love, compassion, hope and unity are even more relevant today. In his name — for his children, and for everyone inspired by his compassion to “make a better place” for the present and the future — we ask you to keep Michael in your heart. – The Estate of Michael Jackson

Δηλαδή

Καθώς σήμερα αφιερώνουμε με λύπη χρόνο στη σκέψη μας για το χαμό του Μάικλ Τζάκσον πριν 7 χρόνια, δεν μπορούμε ταυτόχρονα να μην αναγνωρίσουμε τη συνεχιζόμενη επιρροή της κληρονομιάς και του πνεύματός του που συνεχίζει να εμπνέει ανθρώπους σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Τα προηγούμενα χρόνια μόνο, το Θρίλερ έγινε το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία που έγινε διαμαντένιο 3 φορές από την Ένωση Δισκογραφικής Βιομηχανίας  της Αμερικής για τις πωλήσεις του που ξεπέρασαν τα 30.000.000 μόνο στην Αμερική. Το διαχρονικό αριστούργημα του Μάικλ Off the Wall γιορτάστηκε μέσω ενός ντοκιμαντέρ το οποίο έλαβε εκτεταμένους επαίνους και πρόσφερε μια νέα επανεκτίμηση της ιδιοφυϊας του τόσο από τους κριτικούς όσο κι από το κοινό σε όλο τον κόσμο. Αλλά ο Μάικλ Τζάκσον ήταν κάτι πολύ παραπάνω από πολύπλευρος καλλιτέχνης. Σε έναν γεμάτο ανασφάλειες κόσμο  που πολύ συχνά μαστίζεται από τη βία και τη μισαλλοδοξία, τα μηνύματα του Μάικλ για παγκόσμια αγάπη, ελπίδα και ενότητα σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Σας ζητούμε εξ ονόματός του- για τα παιδιά του και για όσους εμπνεύστηκαν από τη συμπόνια του να «κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο» για το παρόν και το μέλλον-   να φυλάτε μια θέση στην καρδιά σας για τον Μάικλ.

Ίδρυμα Μάικλ Τζάκσον.

Ωραίο μήνυμα, δε νομίζετε; Ας το θυμόμαστε ειδικά αυτές τις κρίσιμες μέρες που ζούμε χωρίς να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι.

Ελάτε και στο Facebook : https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Αναδημοσιεύστε το κείμενο αυτό με ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth.

Πηγές
http://www.michaeljackson.com/news/remembering-michael-jackson-the-king-of-pop/
https://www.facebook.com/michaeljackson/photos/a.108910151472.86254.19691681472/10154361078166473/?type=3&theater
https://www.facebook.com/michaeljackson/photos/a.10150714413886473.415894.19691681472/10154362786086473/?type=3&theater
https://www.shopmichaeljackson.com/products/michael-jackson-off-the-wall-cd-blu-ray
Advertisements
This entry was posted in μετά θάνατον and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s