Μάικλ Τζάκσον και σκάνδαλα. Γιατί τα κατασκευάζουν, ποια τα κίνητρα κι η αλήθεια

michael_jackson_black_and_white_desktop-1920x1200

 

 

 

 

 

Το MJacksonTruth στο  Facebookhttps://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth/

Αντί εισαγωγής 

Το κείμενο που ακολουθεί, χωρισμένο σε 3 μέρη (1. η ηθική των μμε, 2. ένα ακόμη «σκάνδαλο» για τον Μάικλ Τζάκσον, 3. μια πρόταση), προέκυψε και γράφτηκε μόλις σήμερα, μολονότι τακτική του MJacksonTruth είναι να δημοσιεύει κείμενα στοχευμένα κατόπιν προγραμματισμού* και πάνω απ’όλα κείμενα με βάση την αλήθεια και την ομορφιά. Η (νέα δυστυχώς) εξαίρεση γίνεται γιατί έχουμε καταγγελία και μάλιστα από το περιβάλλον της οικογένειας του Τζάκσον κι επειδή το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει γίνει (ακόμα) αντικείμενο εκμετάλλευσης – εεε δημοσιογραφικής ενημέρωσης, ήθελα να πω – θέλω να προϊδεάσω το κοινό. Και πάνω απ’όλα θέλω να γίνει αφορμή για να δοθεί άλλο ένα μήνυμα στα μμε. Τις προάλλες δόθηκε αυτή η ευκαιρία στο MJacksonTruth μέσω του μηνύματος της Πάρις. Τώρα δίνεται νέα ευκαιρία και θέλω να δείτε και τα δυο κείμενα, να προβληματιστείτε κι αν ξαναδείτε ψευδές συκοφαντικό κείμενο να έχετε αυτά ως απάντηση. Ξέρω ότι το MJacksonTruth είτε το γνωρίζουν είτε το διαβάζουν και φορείς των μμε αλλά εκτιμώ πως πολλοί δημοσιογράφοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί πως το δικό μας ιστολόγιο δεν είναι παρά ένα μόνο από τα πολλά και πως η οργή και η έκθεσή τους δεν πρόκειται να σταματήσει όσο αυτού του είδους οι επαγγελματίες συνεχίζουν τακτικές συκοφάντησης. Πάνω απ’όλα δεν έχουν καταλάβει πως όλοι οι τζακσονικοί μπλόγκερ κάνουμε κανονική έρευνα και γράφουμε πάντα με σοβαρότητα, στηριζόμαστε δηλαδή σε τεκμήρια. Θα τολμήσω να πω πως κάποιοι μας θεωρούν και χαζούς και το λέω έχοντας στο μυαλό μου απτό παράδειγμα από προσωπική εμπειρία που, επειδή ήταν στο πλαίσιο ιδιωτικής συζήτησης, δεν μπορώ να επικαλεστώ δημόσια γιατί θα θεωρηθεί ότι κι εγώ συκοφαντώ. Ίσως αυτοί οι επαγγελματίες καταλάβουν επιτέλους πως, χάρη στο διαδίκτυο, γίναμε όλοι «δημοσιογράφοι» και μπορούμε να ελέγχουμε ό,τι λέγεται. Και πλέον αμφισβητείται η δουλειά τους, εφόσον δεν έχουν αξιόπιστες πηγές και κυρίως τεκμήρια. Για να το καταλάβουν, πρέπει να τους υπενθυμίζουμε εμείς την αλήθεια. Κι αυτό γίνεται και με το σημερινό κείμενο.

 1. Η ηθική των μμε, ο Μάικλ Τζάκσον, το MJacksonTruth

Ξέρετε, συχνά εκνευρίζομαι. Εκνευρίζομαι όχι μόνο για τα ψέματα που λένε (ακόμη…) για τον Μάικλ Τζάκσον αλλά και γιατί 1. όσοι τα αναπαράγουν στη συνέχεια δεν αναπαράγουν και τη διάψευση, 2. ενώ έχουμε αποδείξει πως όσοι λένε αίσχη για τον Μάικλ Τζάκσον έχουν υλικά κίνητρα και συνήθως ύποπτο παρελθόν, ο κόσμος δεν είναι υποψιασμένος και πιστεύει ό,τι γράψει μια φυλλάδα. Κι ας ξέρει ότι οι φυλλάδες επινοούν ιστορίες ή γράφουν χωρίς να έχουν πηγές κι ας έχει άπειρα πια παραδείγματα γι’αυτό. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μπορεί κάτι να ξεκινήσει από μια φυλλάδα του εξωτερικού αλλά στην Ελλάδα το αναπαράγουν και σοβαροί δημοσιογράφοι’ όταν λέω «σοβαροί’, εννοώ με κύρος, πετυχημένοι και κάποιοι έχουν δώσει δείγματα και σοβαρής δημοσιογραφίας. Και προσέξτε αντίθεση. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αναπαράγουν, λένε, το δελτίο, ό,τι δηλαδή έρχεται απ’έξω-κοινώς δεν έχουν ευθύνη για το περιεχόμενο, αυτό είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως, οκ να το δεχτώ. ΩΣΤΟΣΟ 1. όσα αίσχη ξεκινούν από ξένους δημοσιογράφους γράφονται σε ταμπλοιντ, δηλαδή σε φυλλάδες κουτσομπολιού, 2. τα άρθρα αυτά διαψεύδονται κι η διάψευση φιλοξενείται σε σοβαρά μμε, όπως το CNN. Γιατί λοιπόν δεν αναπαράγουν και τα άρθρα διάψευσης αλλά και γενικά γιατί αναπαράγουν τις φυλλάδες; Πάνω απ’όλα ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; Και επιτέλους κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό, οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι πρέπει να απαιτήσουν όποιος γράφει κάτι να το κάνει έχοντας αποδεικτικό υλικό. Επιτέλους εκτίθενται και οι ίδιοι.

Προσωπικά δεν είμαι δημοσιογράφος κι όμως πολλές φορές αισθάνομαι πως κάνω καλύτερη δουλειά απ’όσους είναι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί για οτιδήποτε γράψω όχι μόνο το ελέγχω αν ισχύει αλλά δίνω στο τέλος κάθε άρθρου και τις πηγές. Όχι σαν τον φημισμένο δημοσιογράφο που επικαλούνταν ενοχοποιητικά αρχεία του FBI, έβαζε λινκ και το λινκ οδηγούσε στην κεντρική του σελίδα (αντί για τη σελίδα του FBI με τα αρχεία)! Την περίφημη δημοσιογραφική δεοντολογία την τηρώ εγώ (όπως και πολλοί άλλοι μπλόγκερ)  κι όχι κατ’επάγγελμα δημοσιογράφοι που πληρώνονται κιόλας. Και το ίδιο και τα άλλα ιστολόγια υπεράσπισης του Τζάκσον. Μιλώ για το MJacksonTruth αλλά και για αντίστοιχα ιστολόγια ξένα και ελληνικά (δείτε φιλικές σελίδες).  Δε δείξαμε το βίντεο με τον εκβιαστή πατέρα που ορκιζόταν πως θα κατέστρεφε τον Τζάκσον και στη συνέχεια έβαλε το γιο του να πει ότι ο Τζάκσον τον παρενόχλησε σεξουαλικά; Δε δείξαμε πως ένας άλλος που τον κατηγορούσε ήταν ένας αποτυχημένος ντεντέκτιβ και παλιός πορνοστάρ που πολύ απλά έψαχνε για εύκολο χρήμα και θα έλεγε οποιοδήποτε ψέμα προκειμένου να πληρωθεί; Δεν έχουμε μιλήσει για τη συνομωσία των μμε με ομολογία δημοσιογράφου; Δεν έχουμε μιλήσει για τη διάψευση του άλλου απατεώνα που μίλησε για ναρκωτικά και μετά το πήρε πίσω; Και τέλος δεν έχουμε μιλήσει για το αδηφάγο κοινό που έλκεται κυρίως από το κακό και γι’αυτό οι σωματοφύλακες δυσκολεύονταν να βρουν εκδότη για να εκδώσει το βιβλίο τους χωρίς αυτό να περιέχει σκάνδαλα ή πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Τζάκσον;

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά παραδείγματα και φυσικά δεν καλύπτουν το σύνολο των κακοηθών ψεμάτων που φιλοξενούν τα μμε κι ο λόγος είναι ότι το MJacksonTruth είναι ιστολόγιο πορτραίτου το οποίο έχει στόχο να παρουσιάζει τη θετική κι αληθινή πλευρά του Μάικλ Τζάκσον, να διαλύσει δηλαδή τις σκιές που έχουν δημιουργήσει τα μμε. Κι εκνευρίζομαι λοιπόν και γι’αυτό, γιατί κάποιες φορές ξέφυγα από το στόχο μου για να μιλήσω για ψεύδη. Ορίστε, εχθές είχαμε άρθρο για τη συνάντηση του Τζάκσον με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη δωρεά του. Για τέτοια ξεκίνησε το MJacksonTruth, με τέτοια χαίρομαι, με τέτοια θέλω να γεμίζω κι εγώ και το MJacksonTruth και την ψυχή μου. Οι βρωμιές δε με αφορούν, πολύ δε περισσότερο όταν αφορούν ψέματα.

 1. Άλλο ένα «σκάνδαλο» για τον Μάικλ Τζάκσον

Και γιατί γράφω αυτό το κείμενο; Γιατί σήμερα, πρωί Κυριακής 17/7, είδα πάλι κάτι. Ευτυχώς το είδα από την ανάποδη. Είδα κατευθείαν τη διάψευση. Κάποιος λοιπόν κατηγόρησε πάλι τον Μάικλ Τζάκσον. Ποιος είναι αυτός; Παλιός προστατευόμενός του είναι και λέγεται Γουέιντ Ρόμπσον. Και τι θέλει; Να κερδίσει χρήματα μέσω δίκης. Αυτό που δε λένε τα μμε είναι ότι ο άνθρωπος αυτός παρακαλούσε να πάει στο μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον, πριν δηλαδή κάνει τη νομική του κίνηση. Καλό; Κι ήθελε λοιπόν να πάει στο μνημόσυνο ενός ανθρώπου που θεωρεί ανήθικο και του προξένησε βλάβη; Πόσο αξιόπιστος είναι ένας τέτοιος; Το είπαν αυτό τα μμε; Επίσης θα σας πουν τα μμε ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να πάει στο μνημόσυνο με λιμουζίνα που δε θα πλήρωνε κιόλας ο ίδιος; Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που ήθελε και θέλει ανέσεις ακόμη και για να πάει σε ένα μνημόσυνο; Καταλαβαίνουμε πως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο με αισθήματα και προφανώς χωρίς ηθική;

Όλα αυτά τα μαθαίνουμε από τον ανιψιό του Μάικλ Τζάκσον, γιο του αδελφού του Τίτο, τον Taj Jackson, ο οποίος ξέσπασε και τον ρεζίλεψε σήμερα στο twitter, λέγοντας πως τον παρακαλούσε να του βρει θέση στο μνημόσυνο και πως θα καταθέσει και στο δικαστήριο, ενώ δημοσίευσε και το εμαιλ που αποδεικνύει πως το 2009 ο σημερινός κατήγορος του Τζάκσον ζήτησε να πάει στο μνημόσυνο.

Taj Jackson Michael Jackson Wade Robson 2 Taj Jackson Michael Jackson Wade Robson 3 Taj Jackson Michael Jackson Wade Robson

Και η ιστορία του συγκεκριμένου ξεκινά πολύ παλιότερα, καθώς, κάτω από τις σημερινές αναρτήσεις του Taj οι θαυμαστές σχολίασαν κι έφεραν στην επιφάνεια ένα παλιό σκάνδαλο με τον συγκεκριμένο ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει στο ebay δήθεν αντικείμενα του Τζάκσον και μάλιστα ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η δικαστική του κίνηση εναντίον του Τζάκσον.

Taj Jackson Michael Jackson Wade Robson memorabilia

Δύο πράγματα τους κίνησαν την περιέργεια: 1. η αυθεντικότητα των αντικειμένων γενικά στο ebay, 2. το ότι η πώληση γινόταν την ίδια στιγμή που ο συγκεκριμένος είχε καταφύγει δικαστικά εναντίον του Τζάκσον. Οι θαυμαστές το πρόσεξαν, έγινε σούσουρο και έφτασε μέχρι κι η τζακσονική DailyMichael να μιλά για το ατυχές φαινόμενο του να πωλούνται μέσω ebay πλαστογραφημένα αντικείμενα και γράφει  επίσης

As DailyMichael site, we were torn about posting this blog post. While we wanted fans to know about the situation, we didn’t want to bring attention to the item. We trust Michael Jackson fans wouldn’t buy this item.

Δηλαδή

Ως DailyMichael, μας λυπεί να κάνουμε αυτή την ανάρτηση. Ενώ θα θέλαμε οι θαυμαστές να μάθουν τι συνέβη, δε θα θέλαμε να τραβήξουμε την προσοχή τους στο αντικείμενο πώλησης. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον δε θα αγοράσουν αυτό το αντικείμενο.

 1. Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο γεμίζοντας την καρδιά και το μυαλό μας με ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

Ως MJacksonTruth κι εγώ λοιπόν νιώθω άβολα με τη σημερινή ανάρτηση και την κάνω, όπως είπα, ακριβώς επειδή προέκυψε κι επειδή η μαρτυρία του Taj είναι πολύ άμεση και άκρως διαφωτιστική. Και θα προσθέσω κι έναν ακόμη λόγο για τον οποίο συχνά εκνευρίζομαι: έχει τύχει κάποιες φορές να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα ρωτώντας με αν το χ ψευδές δημοσίευμα ισχύει. Η απάντησή μου ήταν να απευθυνθούν στα μμε που το αναπαρήγαγαν και φυσικά να ζητήσουν και τις πηγές.

Ως MJacksonTruth υπόσχομαι άλλη μια φορά στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ και ξανακάνω την ίδια παράκληση:

Όταν διαβάσετε κάτι, ελέγξτε την εγκυρότητά του αναζητώντας πηγές (από όσους το αναπαράγουν, όχι από το MJacksonTruth). Ως MJacksonTruth, μιας και η απάντηση είναι η ίδια για όλες τις περιπτώσεις, σας λέω πως η απάντηση που ψάχνετε είναι εδώ.  Πάνω απ’όλα σας καλώ όμως άλλη μια φορά να αγνοείτε τις κακοήθειες που γράφονται όχι μόνο για τον Μάικλ Τζάκσον αλλά για όλους τους καλλιτέχνες. Τις προάλλες είδαμε ότι ξένο ταμπλοιντ έφτασε στο σημείο μέχρι και να τροποποιήσει φωτογραφίες με σκοπό να πλήξει τον Μάικλ Τζάκσον. Το δημοσίευσε και το Huffingtonpost συγκρίνοντας κιόλας τις γνήσιες με τις πλαστές φωτογραφίες κι έδωσε και την πραγματική λίστα με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στη Νέβερλαντ.

Huffington post confirms falsification against Michael Jackson 2016

Δεν είναι ανήθικο αυτό; Γιατί σπαταλάτε χρόνο με ανήθικους ανθρώπους και τους δίνετε και δύναμη; Και γιατί δε ρωτάτε τα ελληνικά μμε που αναδημοσίευσαν το ψευδές συκοφαντικό κείμενο γιατί δεν έκαναν το ίδιο και με τη διάψευση; Όχι εμένα, εκείνους, όσους το αναπαρήγαγαν.

Κλείνω την προτροπή με την εξής σκέψη, ειδικά για τους νεότερους που, όταν γεννηθήκατε, το λεγόμενο κουτσομπολιό κι οι μεσημεριανές εκπομπές κουτσομπολιού ήταν καθεστώς και τα αντιμετωπίζετε σαν κάτι φυσικό όλα αυτά.

gwgou_

Ζούμε σε μια εποχή δύσκολη κι όπως είπε κάποτε μια ηθοποιός-ποιήτρια, η Κατερίνα Γώγου, ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. Οι εποχές είναι δύσκολες, βλέπετε τι επικρατεί σε οικονομικό επίπεδο κι αυτό γίνεται γιατί εμείς το επιτρέπουμε. Ξέρετε γιατί το επιτρέπουμε; Γιατί υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που στόχο έχει να μας κάνει χαζούς ή να μας αποσπά την προσοχή από τα σημαντικά κι ο τρόπος που το πέτυχε είναι και μέσω του κουτσομπολιού. Οι καλλιτέχνες παράγουν έργο-τέχνη κι η φτηνή αποπροσανατολιστική δημοσιογραφία προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας από το έργο τους σε αδιάφορες έως χυδαίες λεπτομέρειες που καμιά σχέση δεν έχουν με τέχνη – από το τι τρώει ο χ σταρ για πρωινό μέχρι το τι χρώμα εσώρουχα φοράει. Ειδικά τη δεκαετία του 90 είδαμε να μας βομβαρδίζουν με σαχλές ειδήσεις για άφωνες τραγουδίστριες ή για ανθρώπους που κυριολεκτικά δεν είχαν κανένα απολύτως επαγγελματικό αντικείμενο να επιδείξουν (κάτι σαν τη σημερινή Καρντάσιαν). Έψαχναν μέχρι και στα σκουπίδια διάσημων για να μας ενημερώσουν για… για τι; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω σε τι μας χρησιμεύει το να δούμε τα σκουπίδια που πέταξε η Μενεγάκη ή άλλος διάσημος κι ο δημοσιογράφος που κάνει κάτι τέτοιο για’μένα δεν έχει καμιά αξία. Όλο αυτό έθισε τον κόσμο κυριολεκτικά στη σαχλαμάρα κι έγινε πράξη αυτό που μια άλλη ποιήτρια, η Κική Δημουλά, είπε:

«Για ‘σας θα κάνω μια καλύτερη τιμή», 
   είπε το Τίποτα στο Κάτι.

Όταν μας παρέχουν χαμηλού επιπέδου πληροφορίες, έμμεσα μας υποβιβάζουν κι όσοι εθίζονται σ’αυτό, από Κάτι γίνονται κι οι ίδιοι Τίποτα.

Όταν κάποτε είχαμε καλλιτέχνες του βεληνεκούς και κυρίως του ταλέντου του Μάικλ Τζάκσον, από ένα σημείο κι έπειτα φτάσαμε να αγνοούνται οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες και να προωθούνται ατάλαντοι ή απλά ταλαντούχοι αλλά του χεριού τους, που να μην παίρνουν δική τους πρωτοβουλία. Κυριολεκτικά. Το ότι χτυπούν λοιπόν τον Μάικλ Τζάκσον, πέρα από πλήγμα για τον ίδιο και τους θαυμαστές του, είναι ένα σημάδι του πραγματικού ρόλου πολλών από τα μμε και τελικός στόχος, μεταξύ άλλων, είναι η ίδια η κοινωνία, είστε οι υποδουλωμένοι εσείς.

Ας αγνοήσουμε λοιπόν την κακή κουτσομπολίστικη δημοσιογραφία κι ας γίνουμε υπεύθυνοι σκεπτόμενοι πολίτες. Και θα έλεγα και να βομβαρδίζουμε και με μηνύματα τα μμε, ζητώντας τους να μας δίνουν αποδείξεις για ό,τι γράφουν. Έτσι θα αναγκαστούν να μη γράφουν ψέματα.

                                                    ——————————————-

* το MJacksonTruth έχει συγκεκριμένη θεματική και λειτουργεί βάσει προγραμματισμού. Εδώ βλέπετε ένα παράδειγμα από τον προγραμματισμό του 2015.

programmatismos mjacksontruth

Μου δίνεται η ευκαιρία να το πω για να μάθουν κι όσοι έτυχε να ζητήσουν κάτι και φαινομενικά τους απογοήτευσα. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι επιθυμίες είναι δεκτές και θέλω να δέχομαι προτάσεις αλλά η δημοσίευση θα γίνει όποτε ταιριάξει με τον προγραμματισμό. Σαν παράδειγμα, σας λέω πως στην πλατφόρμα υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες αναρτήσεις που θα ενεργοποιηθούν αυτόματα στις ημερομηνίες που επέλεξα (με την ευκαιρία, η επόμενη είναι για αύριο) και, ενώ πχ διανύουμε τον Ιούλιο, έχουν ήδη προετοιμαστεί και προγραμματιστεί αναρτήσεις μέχρι και το Σεπτέμβριο και αυτές τις μέρες προετοιμάζεται η 1η ανάρτηση του Οκτωβρίου. Το MJacksonTruth είναι αφιλοκερδές αλλά, όπως βλέπετε, όσο υπάρχει η δυνατότητα χρόνου, κάνει πραγματικά δουλειά και λειτουργεί όπως ένα οργανωμένο δημοσιογραφικό γραφείο- με τη διαφορά βέβαια ότι εδώ είναι μονοθεματικό το αντικείμενο, οπότε κι οι αναρτήσεις δεν είναι τόσο πολλές.

Ελάτε και στο Facebook : https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth

Αναδημοσιεύστε το κείμενο αυτό με ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth

 

Πηγές
http://dailymichael.com/lawsuits/robson-v-estate/308-robson-family-is-selling-autographed-michael-jackson-memorabilia
http://www.huffingtonpost.com/entry/no-child-porn-found-at-neverland-thenor-now-the_us_577fdfbce4b0f06648f4a3f8
http://www.ogdoo.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8178:katerina-gogoy-sto-myalo-einai-o-stoxos&Itemid=141
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=38427
https://pontosandaristera.files.wordpress.com/2007/03/gwgou_.jpg
http://pariskostas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2.html
Taj Jackson tweets
https://twitter.com/tajjackson3/status/754511483568959489
https://twitter.com/tajjackson3/status/754507696364150784
https://twitter.com/tajjackson3/status/754497161417596928

 

Advertisements
This entry was posted in Army of love, ΜΜΕ and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Μάικλ Τζάκσον και σκάνδαλα. Γιατί τα κατασκευάζουν, ποια τα κίνητρα κι η αλήθεια

 1. Ο/Η Spyros λέει:

  Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη δουλειά σας!!

 2. Παράθεμα: Όταν το MJacksonTruth ανάγκασε δημοσιογράφους να ανακαλέσουν άρθρο με αναληθές συκοφαντικό περιεχόμενο για τον Μάικλ Τζάκσον | The truth about Michael Jackson

 3. Παράθεμα: Ο Μάικλ Τζάκσον στην ελληνική τηλεόραση… όταν κακοποιείται… γιατί, κυρία Πάνια; | The truth about Michael Jackson

 4. Παράθεμα: Αρκετά! Ο Μάικλ Τζάκσον στην ελληνική τηλεόραση… όταν κακοποιείται… Γιατί, κυρία Πάνια; | The truth about Michael Jackson

 5. Παράθεμα: Σα σήμερα 3 κορυφαίες στιγμές στη ζωή του Μάικλ Τζάκσον | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s