Η αλήθεια για την οικογένεια που συκοφάντησε τον Μάικλ Τζάκσον

michael-jackson-crying

 

 

 

 

 

Κάτι που με ενοχλεί είναι να μου στέλνουν μηνύματα για να με ρωτήσουν για τις συκοφαντίες για τον Μάικλ Τζάκσον. Ξαναλέω, το MJacksonTruth είναι ιστολόγιο πορτραίτου και σκοπό έχει να παρουσιάσει την κρυμμένη από τα μμε αλήθεια για τον Τζάκσον. Την αλήθεια για το πόσο σπουδαίος και καλός άνθρωπος ήταν σε όλη του τη ζωή. Φέτος όμως αναγκάστηκα να ξεφύγω από τον αρχικό μου στόχο κι έτσι κάνω και στο σημερινό άρθρο, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο τα οποία, όπως συνηθίζεται στο MJacksonTruth, είναι ήδη έτοιμα και προγραμματισμένα.

Κι ένας από τους λόγους που με ενοχλεί είναι γιατί έχω βάλει σχετικά άρθρα και με αποδείξεις. Δε θα τα παραθέσω άλλη μια φορά. Φαίνεται όμως πως ειδικά το 2016 είναι για το MJacksonTruth μια χρονιά «εκκαθάρισης», καθώς πρώτη φορά θα κατηγορήσω. Γιατί έτσι το βλέπω το να μιλάω για τους συκοφάντες του, ως κατηγορία. Με τη σημερινή ανάρτηση και τα άλλα δύο άρθρα που ακολουθούν θα κλείσει ο κύκλος που αφορά τις κατηγορίες.

Έχουμε πει ότι όσοι τον κατηγόρησαν ήταν απατεώνες πρώην πορνοστάρ και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας, έχουμε πει ότι τα μμε είχαν εντολή να συκοφαντούν τον Μάικλ Τζάκσον για να πλήξουν την προσωπικότητα και την  καριέρα του κι έχουμε και υποτιτλισμένο βίντεο με ομολογία δημοσιογράφου, έχουμε δείξει τη συγγνώμη του δημοσιογράφου που συνέβαλε ώστε ο Τζάκσον να πάει σε δίκη κι έρχεστε ορισμένοι και ρωτάτε αν ισχύουν οι κατηγορίες. Για να μην πω για τους διάφορους που κατηγορούν τον Τζάκσον επειδή έτσι διάβασαν-έτσι άκουσαν-έτσι τους είπαν πάντα χωρίς αποδείξεις, χωρίς να φτάνουν ούτε το μικρό δαχτυλάκι του Τζάκσον και όντας θύματα των μμε που τα πιστεύουν τυφλά και επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Πάρτε λοιπόν κι αυτό το βίντεο που δείχνει ποιο ήταν το ποιόν της οικογένειας που συκοφάντησε τον Τζάκσον, μάθετε τα κίνητρά της και δείτε τι επιχείρησαν να κάνουν και με άλλους που τη γλίτωσαν, όπως ο Κρις Τάκερ που είχε προειδοποιήσει κιόλας τον Μάικλ Τζάκσον.

janet-arvizo-holding-knife

Αναδημοσιεύστε το κείμενο αυτό με ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth .

Κάνετε like και στη σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth/

Αν έχετε λογαριασμό στο youtube,  δείτε περισσότερα βίντεο στο κανάλι του MJacksonTruth κάνοντας εγγραφή στο https://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Πηγές

https://www.theguardian.com/world/2005/may/25/1

http://ohnotheydidnt.livejournal.com/37103996.html

This entry was posted in η αληθεια για τον μαικλ τζακσον and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.