Michael Jackson tattoos!

Michael Jackson tattoos MJacksonTruth

MJacksonTruth στο Facebook

7 Απριλίου και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα τατουάζ Μάικλ Τζάκσον. Και θα τα δούμε όλα. Και τα πετυχημένα τατουάζ αλλά και το πιο αποτυχημένο! Την αφορμή την έδωσε η κόρη του η οποία λίγο μετά τα 18α γενέθλιά της έκανε το πρώτο της τατουάζ με μελάνι και φυσικά θα ξεκινήσουμε το αφιέρωμα με τα δικά της τατουάζ.

Τα τατουάζ της Πάρις Τζάκσον

Τα ταζουάζ της Πάρις είναι μια έκφραση, ένας μπλε λωτός και ένα όνομα, το όνομα της γιαγιάς της Κάθριν στα κινέζικα. Η έκφραση είναι «Queen of my heart» με χαρακτήρες βασισμένους στο γραφικό χαρακτήρα του Μάικλ Τζάκσον και είναι εμπνευσμένη από την έκφραση «King of Pop». Καταλαβαίνουμε πως η αδυναμία στον πατέρα της εκδηλώνεται και πάλι έντονα κι είναι σα να προσδιορίζει τη ζωή της η Πάρις, δηλώνοντας έμμεσα στην αυγή της ενηλικίωσής της πως εκείνος θα είναι για πάντα μέρος της ζωής της. Μάλιστα δεν αναφέρει καθόλου το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι «εκείνος». Το τατουάζ είναι αυτό και η Πάρις το συνοδεύει με την εξής περιγραφή:

Paris Jackson Michael Jackson tattoo 5th March 2016 2

«Βασίλισσα της καρδιάς μου» με το δικό του γραφικό χαρακτήρα. Για οποιονδήποτε άλλο ήταν ο Βασιλιάς της Ποπ. Για’μένα ήταν ο βασιλιάς της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ.

Paris Jackson Michael Jackson tattoo 5th March 2016

Όσον αφορά τα άλλα δυο τατουάζ της, το όνομα της γιαγιάς της νομίζω δε χρειάζεται παραπάνω εξήγηση. Το μόνο που πιστεύω αξίζει να αναφέρουμε είναι πως, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, επέλεξε το όνομα της γιαγιάς της όχι μόνο γιατί είναι μητέρα του πατέρα της που λατρεύει αλλά και γιατί ήταν το μόνο πρόσωπο που εκείνος αγάπησε περισσότερο, εμπιστευόταν και μόνο αυτό δεχόταν να συναντήσει από ένα σημείο κι έπειτα. Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πολύ απομονωμένος και απογοητευμένος από τη στενή* οικογένειά του και στο βιβλίο των σωματοφυλάκων του μαθαίνουμε περισσότερα γι’αυτό. Κι έτσι φαίνεται πως και η Πάρις επιλέγει να έχει στην καρδιά της όσους κι εκείνος εμπιστευόταν.

Paris Jackson Michael Jackson tattoo 5th March 2016 3

Τέλος ο λωτός φαινομενικά δεν έχει κάποια σχέση με τον Μάικλ Τζάκσον μα πιστεύω πως κι εδώ έχουμε επιρροή δική του σε πνευματικό επίπεδο. Ο λωτός, ως σύμβολο πνευματικότητας που σχετίζεται με την αναγέννηση και την πνευματική εξύψωση, είναι κάτι που πολύ πιθανόν προέκυψε από την ανατροφή και τις κατευθύνσεις που της έδωσε. Η Πάρις ενηλικιώθηκε πια, έχει μελετήσει επιπλέον τον πατέρα της και όσα της δίδαξε έμμεσα ή και άμεσα (ίσως να μελέτησε και τη βιβλιοθήκη του) κι επέλεξε ως κατεύθυνση την πνευματικότητα, ενώ ο μπλε λωτός ειδικά συμβολίζει τη νίκη του πνεύματος στις αισθήσεις και τη σοφία της γνώσης. Με λίγα λόγια, αντί να γίνει μια τυπική Αμερικανίδα ή ένα πλουσιοκόριτσο χαμένο στις υλικές απολαύσεις, η Πάρις στα 18 της επιλέγει το δρόμο της πνευματικότητας, χωρίς να χάνει τον αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα της ηλικίας της. Απλά δεν είναι μόνο αυτό και το κάνει τατουάζ όχι για να το δηλώσει στους άλλους αλλά για να το θυμίζει στον εαυτό της.

Τατουάζ θαυμαστών για τον Μάικλ Τζάκσον

Εδώ θα μπορούσαμε να γεμίσουμε σελίδες. Είναι ατέλειωτος ο αριθμός όσων έχουν χτυπήσει τατουάζ Μάικλ Τζάκσον και τεράστια η ποικιλία τους. Τα τζακσονικά τατουάζ μπορεί να εικονίζουν τα πάντα: από το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον ως το εξώφυλλο ενός δίσκου, στίχους, αξεσουάρ από τις εμφανίσεις του (το γάντι, το καπέλο ή και τα παπούτσια του), την υπογραφή του ή και μια χορευτική του φιγούρα. Θα ξεχωρίσω 3 περιπτώσεις: 2 καλλιτεχνών και ενός θαυμαστή.

Οι καλλιτέχνες είναι η Μάιλι Σάιρους και ο Τζάστιν Μπίμπερ. Η μεν Μάιλι επέλεξε το λογότυπο του BAD, ο δε Τζάστιν μια κορώνα-είναι η κορώνα που αρμόζει στο βασιλιά της μουσικής. Και οι δυο ανήκουν στη νέα γενιά καλλιτεχνών, γεννημένοι αντίστοιχα το 1992 και το 1994 και αποτελούν στην ουσία πνευματικά παιδιά του, αφού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε μια εποχή που ο Μάικλ Τζάκσον ήταν από δεκαετίες πια ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Εύλογη η επιρροή και η λατρεία τους. Δείτε τα τατουάζ τους

Ο θαυμαστής που επέλεξα είναι κι ο πιο τυχερός και θα καταλάβετε και γιατί τον ξεχωρίζω. Το τατουάζ του είναι μια γνήσια υπογραφή του Μάικλ Τζάκσον στην πλάτη του. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι την πλάτη του την υπέγραψε ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον κι ο tattoo artist δεν είχε να κάνει άλλο από το να χτυπήσει τις βελόνες του ακριβώς πάνω στα ίχνη που άφησε το χέρι του Μάικλ Τζάκσον. Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε ο θαυμαστής ο οποίος σίγουρα θα θυμάται αυτή τη στιγμή για όλη του τη ζωή

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα τατουάζ

Κλείνω με ένα από τα πιο αποτυχημένα τατουάζ. Έχει όμως κι αυτό την αξία του, δε νομίζετε;

Michael-Jackson worst tattoo

Περισσότερα τατουάζ μπορείτε να δείτε στη σελίδα του MJacksonTruth στο Facebook  στο αλμπουμάκι “Michael Jackson tattoos

*αναφέρομαι στη στενή οικογένειά του που περιλαμβάνει τους γονείς και τα αδέλφια του.

Πηγές:

https://www.youtube.com/watch?v=P4K7dOqKyTo

http://www.gossipcop.com/paris-jackson-tattoo-michael-photo-queen-heart-tat-ink-picture-instagram/

http://www.andpop.com/2012/10/10/10-celebrities-tattoos-with-meanings-selena-gomez-justin-bieber-harry-styles-and-more/

http://ourtori.blogspot.gr/2015/01/rihanna-miley-cyrus-justin-bieber.html

http://www.artofwise.gr/symvola/41-lwtos.html

http://www.amazon.com/Remember-Time-Protecting-Michael-Jackson/dp/1602862508

This entry was posted in θαυμαστές and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Michael Jackson tattoos!

  1. Ο/Η MJ λέει:

    Καλησπέρα..Διαβαζω τα αρθρα σου και μου αρεσουν πολύ!!
    Θα ηθελα να ρωτησω αν το βιβλιο που εγραψαν οι σωματοφυλακες υπαρχει και στα ελληνικα.
    Ευχαριστω !!

Σχολιάστε