Πώς σχολίασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών 2016 και…

paris-jackson-9-march-2016-on-trump

 

 

 

 

 

 

 

Εκλογές 2016 στις Η.Π.Α.

Και έγιναν εκλογές και βγήκε νέος πρόεδρος ο Donald Trump. Αντίπαλός του η Hillary Clinton  η οποία ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα (Democratic party), ενώ ο άλλος, ο Τραμπ ντε, είναι ρεπουμπλικάνος (Republican). Τώρα εγώ απ’αυτά δεν ξέρω, και οι δυο λέξεις (Democratic και Republican) σημαίνουν δημοκρατικός λέει το λεξικό, είναι ο ένας πιο δημοκράτης από τον άλλο; Δεν ασχολούμαι και με τα της πολιτικής στις Η.Π.Α. και ειλικρινά δε γνωρίζω ποια η διαφορά των δύο κομμάτων. Γνωρίζω βέβαια τους υποψήφιους, όπως οι περισσότεροι. Και δε θα τους σχολιάσω. Κανέναν τους.

Εκλογές 2016 – Lady Gaga- Michael Jackson

Εντύπωση από όλα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες  μου έκανε η Lady Gaga η οποία εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στην Κλίντον και το έκανε φορώντας  αντιγραφή κοστουμιού του Μάικλ Τζάκσον σε συνάντησή του με τον Μπους το 1990, ο οποίος, σύμφωνα με το wiki (εκεί καταφεύγω γιατί, ξαναλέω, τα των Η.Π.Α. δεν τα γνωρίζω), ήταν ρεπουμπλικάνος. Φόρεσε μέχρι και κόκκινη κορδέλα στο μπράτσο, όπως είχε κάνει εκείνος.

lady-gaga-imitating-michael-jackson

ΑΠΟΛΙΤΙΚ

Με ενόχλησε. Γιατί; Γιατί η κοπελιά, αν αντιλαμβάνομαι καλά, επιλέγοντας αυτό το κοστούμι για να στηρίξει μια πολιτικό, έμμεσα «έβαψε» του κοστούμι του Τζάκσον, του έδωσε πολιτική χροιά. Μόνο που ο Τζάκσον δε φωτογραφήθηκε για να δηλώσει τη στήριξή του. Καταρχήν , όπως έχουμε πει, τον Τζάκσον τον καλούσαν πολλές φορές κι αυτό για να βραβευτεί. Τον είχαν ανάγκη, δεν τους είχε. Και το ότι πήγε στο Λευκό Οίκο προσκεκλημένος είτε του Ρίγκαν είτε του Μπους έχει να κάνει με τη φιλανθρωπική δράση του και βραβεύσεις του. Φυσικά θα μπορούσε κι εκείνος να είχε αρνηθεί τις προσκλήσεις τους αλλά αυτός επέλεξε να τις αποδεχτεί κι αυτό για ένα και μοναδικό λόγο: ΕΛΠΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. Το εξηγώ λίγο αυτό.

Πριν από 3-4χρόνια, είδαμε στο MJacksonTruth ένα ποίημα, το «Μα η καρδιά είπε ΟΧΙ» Και, στην ανάλυση την πιο πρόσφατη, είπαμε ότι αυτό το ποίημα είναι διαχρονικό γιατί αγγίζει μεγάλα ζητήματα της ανθρωπότητας, όπως οι πόλεμοι, η φτώχεια και το οικολογικό, που είναι επίκαιρα (γιατί είναι άλυτα) εδώ και αιώνες. Όταν λοιπόν ο Τζάκσον καταδικάζει την ανεργία, τη φτώχεια και τους πολέμους, καταδικάζει και όλους τους πολιτικούς που δεν έκαναν τίποτε για όλ’αυτά και άρα καταδικάζει και τον Μπους και όσους ακολούθησαν. Ο Τζάκσον, θα λέγαμε, ήταν απολιτίκ γιατί ήταν απογοητευμένος από τα πρόσωπα και θα άλλαζε τη στάση του μόνο αν έβρισκε έναν πολιτικό που θα αναλάμβανε ουσιαστική δράση για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες. Να έκανε δηλαδή πράξη το HEAL THE WORLD. Τελεία.

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Εντύπωση θετική προκαλεί η Πάρις η οποία εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε εκφραστεί, όπως δείξαμε τον περασμένο Απρίλιο, εναντίον του Τραμπ, όχι όμως και υπέρ της Κλίντον. Και σήμερα έκανε το σχόλιό της. Αρχικά είπε μέσω του  twitter:

paris-jackson-on-trump-9-november-2016

Πραγματικά είμαι τρομοκρατημένη για όλες τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες. Το γεγονός ότι πλέον οι περισσότεροι από εμάς δεν αισθανόμαστε ασφαλείς είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό.

Όταν μάλιστα κάποιος υποστηρικτής του Τραμπ αντιτέθηκε λέγοντάς της «πες μου πότε είπε κάτι για τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους και τις μειονότητες», τον αντέκρουσε λέγοντας « Ω Θεέ μου, άσε με ήσυχη (φύγε)»

Και λίγο αργότερα τουιτάρισε το εξής

(σημ. είναι άρρωστη σήμερα)

paris-jackson-on-trump-9-november-2016-2jpg

Δεν υπάρχει αρκετό τσάι σε όλο τον κόσμο για να διώξει αυτό το κρύωμα ούτε αγάπη σ’αυτή τη χώρα ώστε ο Τραμπ να λιώσει όπως η πονηρή μάγισσα της Δύσης.

Η στάση της Πάρις αντιπροσωπεύει 100% την ιδεολογία του Τζάκσον και, αν είχαμε τη δυνατότητα να τον ρωτήσουμε πώς βρίσκει τον Τραμπ, σίγουρα θα μας έλεγε πως το μόνο που του αρέσει είναι το μικρό του όνομα γιατί του θυμίζει τον Ντίσνευ που λάτρευε. Σίγουρα πάντως δε θα στήριζε κάποιον που μάχεται πχ τους μετανάστες και γενικά τις μειονότητες.

Αναδημοσιεύστε το κείμενο αυτό με ενεργές λινκ που να οδηγεί στο MJacksonTruth .

Κάνετε like και  στο Facebook: https://www.facebook.com/MichaelJacksonTruth/

Αν έχετε λογαριασμό στο youtube,  δείτε περισσότερα βίντεο στο κανάλι του MJacksonTruth κάνοντας εγγραφή στο https://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Πηγές

https://twitter.com/ParisJackson/status/796253822268030976 
https://twitter.com/ParisJackson/status/796256461047242752
http://www.billboard.com/articles/news/7572357/lady-gaga-michael-jackson-jacket-hillary-clinton-rally 
https://mjacksontruth.wordpress.com/2015/04/05/%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C/ 
This entry was posted in μετά θάνατον and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to Πώς σχολίασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών 2016 και…

  1. Παράθεμα: Εκλογή Ντόναλντ Τραμπ κι αντιδράσεις στον κόσμο του Μάικλ Τζάκσον. Απίστευτη η αντίδραση της κόρης του Τζάκσον | The truth about Michael Jackson

Σχολιάστε